Colorful92
Fanka BB :)
Ja kiedyś w 7-8 dpo miałam proga na poziomie 16 i ginekolog twierdził, że bardzo ładny.Ja tez 7 dpo i wizyta 19.08 Jestem ciekawa co powie o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kiedyś w 7-8 dpo miałam proga na poziomie 16 i ginekolog twierdził, że bardzo ładny.Ja tez 7 dpo i wizyta 19.08 Jestem ciekawa co powie o tym
Ja badałam raz i w 7dpo wynik był około 18. Nie wiem, jak by było w innych cyklach.A jak jest z tym progesteronem? Zdaję sobie sprawę, że nie jest 100% wyznacznikiem przebytej owulacji, ale jednak nie wiem jak interpretować swój wynik. Miałam 13.23 przy widełkach dla fazy lutealnej wg mojego laboratorium do 15.9. Czytałam kiedy ze jednak im bliżej 20 tym lepiej? Sprawdzałyście kiedyś u siebie może?
Ja mam dostać @ za trzy dni ale od tygodnia bolą mnie piersi, podbrzusze, jajnik jak na okres więc się nie nastawiam, że zobaczę dwie kreseczkiA czy któraś z Dziewczyn testujących w przyszłym tygodniu ma jakiekolwiek objawy? Pytam z czystej ciekawości, bo jestem w podobnym dc, jednak u mnie zupełnie nic, ani temp, ani piersi, ani kłucie jajnika- to wyłapałam z Waszych wcześniejszych postów
Ja chyba poczekam rok do kwietnia przyszłego roku jeśli nadal ciąży nie będzie to zdecyduje się na in vitro inseminacje cokolwiek.... Ręce rozkładamy jak na razie, i owulacje są piękne potwierdzone a ciąży brak. Człowiek już krew zalewa. Nie mam nadwagi nawet mam dietę 0 cukru zażywam witaminy na tarczycę i dalej nicDopiero wiem co czujesz. Uwierz że rozumiem Cię jak nikt
Ja mam dostać @ za trzy dni ale od tygodnia bolą mnie piersi, podbrzusze, jajnik jak na okres więc się nie nastawiam, że zobaczę dwie kreseczki
Ja mam dostać @ za trzy dni ale od tygodnia bolą mnie piersi, podbrzusze, jajnik jak na okres więc się nie nastawiam, że zobaczę dwie kresA czy któraś z Dziewczyn testujących w przyszłym tygodniu ma jakiekolwiek objawy? Pytam z czystej ciekawości, bo jestem w podobnym dc, jednak u mnie zupełnie nic, ani temp, ani piersi, ani kłucie jajnika- to wyłapałam z Waszych wcześniejszych postów
Ojjj miło bym się zaskoczyła gdyby @ nie przyszłaAle to są zupełnie normalne objawy w fazie lutealnej i w zasadzie nic nie oznaczają [emoji6]