reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie bylo Ci przykro? Mnie tez czekaja chrzciny i nie wiem jak psychicznie sobie poradzic? Nie mam nadzei bo u mnie to bezplodnosc immunologiczna. Twoj optymizm zaowocuje w koncu ciaza. Jestem pewna. Ja jestem przezarta stresem.

Nie bylo Ci przykro? Mnie tez czekaja chrzciny i nie wiem jak psychicznie sobie poradzic? Nie mam nadzei bo u mnie to bezplodnosc immunologiczna. Twoj optymizm zaowocuje w koncu ciaza. Jestem pewna. Ja jestem przezarta stresem.

Ja zaczęłam dopiero 2 cykl starań więc jeszcze mam pozytywne nastawienie 😁 Poza tym dzieci moich sióstr są prawie jak moje, tak samo moje jak ich 😝 Jestem "swieżakiem" w staraniach, więc mam nadzieję, że moje pozytywne nastawienie udzieli się choć po trochę również i Wam 😘

Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
Hej mi się udało po ponad roku ! Wszystkie wyniki były w normie a ciąży nie było przez rok pomimo stosowania testów owu, regularnego seksu i wspomagających supli. Będzie dobrze !

Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji! ❤️‍🩹
Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
Ja o pierwsza ciążę walczylam 24cykle. Przebadani byliśmy oboje niby wszystko ok a ciąży nie było. Dopiero po drożności wykonanej laparoskopowo diagnostycznej udało się zajść w ciążę naturalnie. Znajoma miała w tym samym dniu robiona i okazało się później że obydwie zaszlysmy w drugim cyklu po laparo. Urodziłyśmy praktycznie w tym samym czasie tylko ja w południe a ona kilka godzin po północy następnego dnia w tym samym szpitalu. Może na Ciebie tez to podziała? Miałam robiona na NFZ laparoskopie i wyszły drozne jajowody choć myślę że musiało się coś przepchac przy tym zabiegu bo wkoncu zobaczyłam dwie kreski 😍 Z drugim pół roku starań a trzecie z przypadku krótko po porodzie drugiego niestety ciąża nie utrzymała się. Za miesiąc walczymy o kolejne bobo :-) Powodzenia!

reklama
Do góry