reklama
Ironka
Fanka BB :)
U mnie dziś 22dc. Teoretycznie powinna być przyszłą niedzielę. Byłoby cudnie gdyby się jednak nie pojawiła
juustyna94 (k27im37)
Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
Ironka
Hej. Ja Ci niestety nie pomogę, bo starania u nas są dopiero od miesiąca po kwietniowej stracie.
Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
Avis
Pierwsze dziecko 3,5 roku starań.Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
juustyna94 (k27im37)
A zdrowotnie wszystko było w porządku?Pierwsze dziecko 3,5 roku starań.
angeliskax
Moderator
ohh, no to czeka mnie przygoda z szukaniem dobrego gin Po co ja sie wyprowadzam, haha Dzieki za polecenie!Ja chodzę do gin w Łodzi w melissa med na Narutowicza, ale polece ja dopiero jak faktycznie zajdę w ciąże chyba ze chodzi o wdrazanie leczenia/stymulacji to mogę ja polecić bo na pewno się nie certoli jednak w ciąży póki co nie jestem także…
Anasta07
U mnie za 1,5mca będzie rok starań, podejrzewam że z powodu stresu straciłam pierwszą ciążę w styczniu. Teraz działamy od marca i na razie bez powodzenia. Póki co i z tego co wiem jesteśmy zdrowi.Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
juustyna94 (k27im37)
Ja też straciłam pierwszą ciążę dokładnie 2 lata temu, w która zaszłam mimo zabezpieczeń. Wiec myślałam, ze tak się dzieje i jak będziemy gotowi to przyjdzie to łatwo. Teraz staramy się od listopada 2020 r. i niestety co miesiąc rozczarowanie. Ja jestem przebadana, te podstawowe pierwsze badania Ok. Mąż w sierpniu ma już zrobić seminogram.U mnie za 1,5mca będzie rok starań, podejrzewam że z powodu stresu straciłam pierwszą ciążę w styczniu. Teraz działamy od marca i na razie bez powodzenia. Póki co i z tego co wiem jesteśmy zdrowi.
reklama
Avis
Były jakieś zaburzenia hormonow, mąż trochę słabsze nasienie, ale nie jakieś konkretne powody.A zdrowotnie wszystko było w porządku?
Podziel się: