K
Kropka.88
Gość
Chyba juz nie powtorze bo wjechał bol brzucha i czuje @ za rogiem ale jak sie jednak nie pojawi to jutro powtorze ranoChyba bym powtórzyła test, różnie z tymi testami bywa. To tylko testy
U mnie Dokaldnie takie samo zalecenie bylo jak u Ciebie, ze po odstawieniu proga po kilku dniach powinien pojawić sie okres i teraz tez sie zastanawiam jak to mozliwe ze plamienie zaczelo sie jeszcze jak go bralam zwariowac moznaMoj był prywatnie, cała diagnostykę prowadzimy prywatnie bo na NFZ u nas nie ma co liczyć.
A to nie jest tak, ze dupek i progesteron niejako sztucznie wywołują nowy cykl? Ja mam cykle +/- 31 dni, tak jak pisałam proga kazała odstawić w 28dc i powiedziała, ze do 5 dni powinno sie rozpocząć krwawienie, zrozumiałam to w ten sposób, ze to jest spowodowane odstawieniem progesteronu - czy to nie ma wpływu a cykl rozpoczyna sie naturalnie?
U mnie owu potwierdzona, testuję w niedzielę na paskowym, w poniedziałek pójdę na bhcg żeby mieć pewność i szczerze mówiąc już siedzę jak na szpilkach
Trzymam kciuki za 2 kreski Daj znac