K
Kropka.88
Gość
To prawda co lekarz to inaczejTeż się zdziwiłam wtedy ale u mnie to był normalny okres ale zawsze od lekarza słyszę że 10 dni lub do pojawienia się @. Ale jak widać każdy lekarz inaczej przepisuje [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda co lekarz to inaczejTeż się zdziwiłam wtedy ale u mnie to był normalny okres ale zawsze od lekarza słyszę że 10 dni lub do pojawienia się @. Ale jak widać każdy lekarz inaczej przepisuje [emoji4]
A nie myślałaś, żeby powtórzyć test?Wlansie zdziwiło mnie to bo ginek mi mowil ze @ przyjdzie dopiero kilka dni po odstawieniu
Okazuje sie dzis ze to bylo jakies jednorazowe plamienie Bo do teraz cisza niech juz przydzie co ma przyjsc, chce zaczac nowy cykl i dowiedziec sie co z tym polipem/guzem na moim endo
Nie poczekam jeszcze 2 dni do planowego dnia @ , jak nie przyjdzie to powtorze. Ale przyjdzie na pewnoA nie myślałaś, żeby powtórzyć test?
U mnie po wynikach od razu dostala progesteron.Dziewczyny, a czy wasi lekarze proponowali od razu progesteron, czy braliście może coś na wspomaganie jego wydzielania? Np. niepokalanek mnisi?
Ja tez biorę tego proga od 15 do 28dc i zalecenia jak Twoje: robię test, jak negatyw to odstawiam i czekam na @, jak pozytyw to biorę dalej i szybko wizyta.Nie poczekam jeszcze 2 dni do planowego dnia @ , jak nie przyjdzie to powtorze. Ale przyjdzie na pewno
a co badałaś? Tylko proga?U mnie po wynikach od razu dostala progesteron.
Dobrze pamiętam, że miałaś polip na endometrium? Może to od tego? Torbiele i polipy mogą powodować plamienie/krwawienie międzyokresowe.Dziewczyny u mnie taka sytuacja. Zauwazylam na wkładce sporo delikatnie brązowego śluzu a dopiero dzis odstawiam proga. Czy @ moze przyjsc jak bierze sie progesteron?