reklama
NattNatt
Fanka BB :)
Ile czekałaś na te wyniki? Ja też robiłam do dzisiaj powinny być i nicHej dziewczyny dostalam dziś wyniki testów dna. W piątek mam wizytę u ginekologa.
Kasialucky
W diagnostyce przecież możesz zrobić Seminogram za Ok 140 zlPytam i jestem zdziwiona bo mój narzeczony miał teleporade z urologiem i mu powiedział że wcześniej niż po 10 miesiącach starań nie da mu skierowania na badanie nasienia dlatego pytam jak to było u was nie byłam w stanie was tu wszystkich oznaczyć
Przynajmniej nie musisz siw prosić o skierowanie
Gryfin
Ile czekałaś na te wyniki? Ja też robiłam do dzisiaj powinny być i nic
A skąd robiłyście te badania? W internecie jest jakiś pakiet?Hej dziewczyny dostalam dziś wyniki testów dna. W piątek mam wizytę u ginekologa.
Ostatnia edycja:
NattNatt
Mi to pobierała moja pani doktor podczas wizyty tydzień temu, więc nie mam pojęcia do jakiego laboratorium to przesyła…, ale miały wyniki być w piątek, a nadal nie ma a podejrzewam, że czas oczekiwania wszędzie podobnyA skąd robiłeś te badania? W internecie jest jakiś pakiet?
K
Kropka.88
Gość
Tez jestem ciekawa. Cos mi sie kojarzy ze chyba tez @Zazuu robila takie badania?A skąd robiłyście te badania? W internecie jest jakiś pakiet?
matkaniewariatka
Zamawiasz na TestDNA.pl i przychodzi do domu, pobiera się wymaz i odsyłaA skąd robiłyście te badania? W internecie jest jakiś pakiet?
NattNatt
Zamawiasz na TestDNA.pl i przychodzi do domu, pobiera się wymaz i odsyła
Tak już wiem, że testDNA.pl już i ja mam wynikiA skąd robiłyście te badania? W internecie jest jakiś pakiet?
Załączniki
reklama
Podziel się: