Sprawdzam dopiero drugi cykl, w pierwszym jeszcze nie wiedziałam o co chodzi, ale teraz już wyraźnie czuje że jest otwarta i bardzo wysokoOo dzięki za info, bo jestem właśnie ciekawa jak to wygląda. Poprzednio bardzo krótko sprawdzałam szyjkę, zresztą bardziej tak pobieżnie. Teraz po porodzie widzę, że nie jest tak wysoko jak przed.
reklama
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Dobre podejście [emoji6] my po wynikach męża zalamalismy się i mieliśmy poczucie że chyba nam się nie uda, a dopiero rok nieudanych starań był za nami. Zmieniliśmy myślenie, zaczęliśmy korzystać z życia na 100%, pozapisywalismy się do specjalistów i stwierdziliśmy że co ma być to będzie, jak będziemy sami to będziemy za to rozpieszczać się na maksa, wyjazdy zagraniczne, spełnianie zachcianek itp. w lipcu stwierdziłam że wyciągamy wino i szalejemy [emoji16] najcieplejsza noc w roku, wino w ogrodzie nad stawem, wyluzdana bielizna, kompletny brak myślenia, może w tym miesiącu uda się. Nie, nie nie. Wcześniej czułam wyimagowana ciążę, interpretowałam wszystkie możliwe objawy jako ciążę, a później test biały, a wtedy brałam duphaston i wszystko tłumaczyłam sobie że to objawy niepożądane leku, zaczęłam mojemu gadać ze mam raka jajnika bo mnie kłuje, podbrzusze boli nie w czas itp. byłam już tak wkurzona że odgrazalam się że pieprzę te hormony, diagnozowanie, leczenie i próby i wybiorę do końca ten duphaston i pieprzę tego ginekologa. A okazało się że jednak musiałam być skazana na tego gina przez następny rok na comiesięcznych wizytach USG i badaniach gin, później pologowe i popologowe sprawy (dlatego piszę rok) [emoji6]Ja przestałam planować wszystko pod ciążę. Postanowiłam wkoncu zmienić pracę, gdzie mnie powstrzymywaly myśli " łatwiej o macierzyński jak parę lat w tej samej firmie A nie w nowej po miesiącu itd " pracuje w Nowym miejscu 2 lata ,ciąży nie ma nadal. Ale nie czuje że stoję w miejscu. Cały czas eliminujemy potencjalne przyczyny braku ciąży . W tym roku zaczynamy realizować marzenia o domu , a mam nadzieję że bąbelek do nas zawita.[emoji846]
I może to dziwne, ale alkohol chyba pomaga w zapłodnieniu.. powoduje większe wyluzowanie i wyluzdanie, a wtedy łatwiej zajść. My nie pijemy, ten raz zaszalelismy po 2 kieliszki wina i trafiony, szwagierka przyznała się że im też po alkoholu udało się.. oni to próbowali chyba 7 lat, i już invitro wchodziło w grę, a tu jedną pijacka noc i ciąża [emoji6]
Identycznie i jeszcze dochodzą sprzeczki i wyrzutyJa to bez seksu bym zwariowała chyba . Czasem jak mąż mówi że dzisiaj zero seksu bo jest zmęczony to potrafię nie spać pół nocy bo hormony we mnie buzują
Celia89
Moja ugrzezla teraz na 80tce... i tak siedzi w niej i siedzi... i powoli pajace sie robia za krotnie, ale body ponosi pewnie do lutegoJa mojemu muszę kupić na wiosnę jakieś zielone spodnie, żeby się plamy z trawy nie rzucały za bardzo w oczy ogólnie z tych wszystkich tanich marketów jak dla mnie najlepszą jakość ma biedronka. Mam parę ciuchów i je uwielbiam. Dużo lepsze jakościowo niż pepco. Mam też parę rzeczy z Mayoral, ale tutaj to już jakość i cena swoje robią. A co do plan to tylko na początku było mi szkoda tych ładnych ciuszków. Dzieciaczki tak szybko rosną, że i tak co chwilę kolejne są za małe
@blanny przez vinted byly kupowane ale widze ze jest duzo stron outletowych z ich ciuszkami czy nawet na ebuy
Podczytuje Was, ale jakoś tak.. Z Nowym Rokiem weszłam z niesamowicie okrutnym leniem dobrze, że mam Męża obok, to zajmuje się Małą w pidżamie do 15 chodziłam chyba. No nie mogę się zebrać do niczego. Mąż mówił mi o kąpieli dłuższej, ale nie miałam nawet na to mocy. Powiedzcie, że też tak macie?
Agnness
Ja też się cały czas się uczę i już mniej więcej wiem na co zwracać uwagę Mnie właśnie martwi trochę ta wysokość u mnie, bo myślałam, że będzie tak samo wysoko jak wcześniejSprawdzam dopiero drugi cykl, w pierwszym jeszcze nie wiedziałam o co chodzi, ale teraz już wyraźnie czuje że jest otwarta i bardzo wysoko
Agnness
Mój to w zależności od firmy nosi 74-86. Ta rozmiarówka jest naprawdę śmieszna. Jakiś miesiąc temu wymieniałam mu właśnie na te 80/86,wiec pewnie też trochę zostaniemy na tym zwłaszcza, że nawet jeszcze 10 miesięcy nie ma. Co do eBaya to zależy jak się trafi.. Pamiętam jak parę lat temu zamawiałam dla siebie. Niektóre ciuchy przychodziły fajne, inne z kolei nadawały się tylko do kosza. Polecam aliexpress, bo przynajmniej można w opiniach zobaczyć realne zdjęciaMoja ugrzezla teraz na 80tce... i tak siedzi w niej i siedzi... i powoli pajace sie robia za krotnie, ale body ponosi pewnie do lutego
@blanny przez vinted byly kupowane ale widze ze jest duzo stron outletowych z ich ciuszkami czy nawet na ebuy
U mnie też dość wysoko, czasami ciężko mi jej sięgnąć. I teraz jakby taka hmm, na wpół była. Też się tego uczę dopiero tak naprawdę. No i mam wrażenie, jakby było opuchnięte?Ja też się cały czas się uczę i już mniej więcej wiem na co zwracać uwagę Mnie właśnie martwi trochę ta wysokość u mnie, bo myślałam, że będzie tak samo wysoko jak wcześniej
Agnness
Ja od miesiąca czekałam na urlop męża, żeby sobie odpocząć. Na tym jego urlopie zaliczyliśmy nawet kłótnie, bo ciągle mi mówił, że chce odpocząć po pracy. Dałam mu aż dwa dni, ale trzeciego powiedziałam już dość, bo w końcu dziecko jest nasze wspólne i ja też chcę odpocząć, a nie ze on się nim tylko zajmie jak ja coś robię. Dzisiaj z kolei wszyscy mamy lenia i odpoczywamy. Dodatkowo jest moja siostra u nas, więc więcej osób do wymieniania się opiekąPodczytuje Was, ale jakoś tak.. Z Nowym Rokiem weszłam z niesamowicie okrutnym leniem dobrze, że mam Męża obok, to zajmuje się Małą w pidżamie do 15 chodziłam chyba. No nie mogę się zebrać do niczego. Mąż mówił mi o kąpieli dłuższej, ale nie miałam nawet na to mocy. Powiedzcie, że też tak macie?
reklama
Ja też nie odpuszczam, bardzo dobrze chociaż ostatnimi czasy, to ja miałam ciężkie dni w pracy, że u nas to raczej odwrotnie. Ale mimo wszystko, po równo musi byćJa od miesiąca czekałam na urlop męża, żeby sobie odpocząć. Na tym jego urlopie zaliczyliśmy nawet kłótnie, bo ciągle mi mówił, że chce odpocząć po pracy. Dałam mu aż dwa dni, ale trzeciego powiedziałam już dość, bo w końcu dziecko jest nasze wspólne i ja też chcę odpocząć, a nie ze on się nim tylko zajmie jak ja coś robię. Dzisiaj z kolei wszyscy mamy lenia i odpoczywamy. Dodatkowo jest moja siostra u nas, więc więcej osób do wymieniania się opieką
Podziel się: