hachette
Fanka BB :)
Ja właśnie dostałam zdjęcia i opis tylko na pierwszej wizycie, później widziałam, ze zdjęcia są drukowane, opis klepany w komputer ale nie wiem co z tymi zdjęciami się dziejeTak ja dostaje w gabinecie 3 zdjęcia (lewy jajnik, prawy jajnik i endo) po wizycie idę do recepcji zapłacić i drukują mi kartę wizyty, przypinają do niej zdjęcia i tyle
Edit: ale w klinice leczenia niepłodności nie dostałam kartki z wizyty, oni wszystko mają w komputerze i chyba z góry zakładają, że klienci do nich wrócą
Ja tez chodzę tylko do jednej lekarki, ale zmieniałam już tyle razy lekarzy, ze nie wiem czy kiedyś mi się ta dokumentacja jeszcze nie przyda czy w takich sytuacjach prosilas o te dokumenty czy lekarz jakby z automatu Ci je wydawał? To mój pierwszy monitoring i nie chciałabym popełnić faux pas jak poproszę o te opisy, chociaż wydaje mi się, ze takie jest moje prawoU mnie akurat dokumentacja jest zbierana do naszej teczki w klinice, nie mam potrzeby zabierania zdjęcia bo wszelkie konsultacje odbywają się właśnie tam i z konkretną gin ale kiedy chodziłam do lekarzy u których powiedzmy nie byłam prowadzona i u których powiedzmy że nie miałam potrzeby zbierania dokumentacji oraz wiedziałam że dokumentacja moze mi się przydać gdzieś indziej to wtedy dostawałam do ręki wszelkie wydruki