Little15
Zaciekawiona BB
wydaje mi się, że dojrzeć tego polipa to nie prosta sprawa. Ja miałam kilka lat temu- dowiedziałam się, bo zaczęłam plamić, gdyby nie to pewnie przez jakiś czas nie byłoby wiadomo. Pytałaś w poprzednim poście o usuwanie- ja miałam histeroskopię w znieczuleniu ogólnym, tego samego dnia wyszłam do domu. Lekarz potem na kontrole kazał mi przychodzić zawsze w tym samym dniu cyklu, żeby ewentualnie dostrzec, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć czy na początku czy w połowie :-/. może faktycznie umów się do innego lekarza i zobacz co Ci powie (mogę polecić dobrego lekarza, który ogarnął mi te polipy, ale w Łodzi- nie wiem skąd jesteś). Ale proszę, nie martw się tal bardzo wiem, że dużo przeszłaś i pewnie łatwo mówić, ale postaraj się zrelaksować, nie mysl tak dużo nie wiem czy to będzie pocieszające, ale może właśnie ten polip był przyczyna niepowodzeń (jak pisałam, one nie zawsze są widoczne- u mnie niby był jeden, a podczas histeroskopii wycięli chyba 7 :-/) i po histeroskopii będzie juz tylko lepiej? Ale pamietaj, ze wszystkie tu mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko się udało!! trzymaj się Kochana i nie smutajDziewczyny pomocy
Od niedzielnej inseminacji nie moge znalezc sobie miejsca i caly czas martwi mnie ten polip endometrium ktory ginka zauwazyla na usg przez zabiegiem
Napisalam znowu do mojego lekarza, ze mnie to martwi, czy jest w ogole jakas szansa na powodzenie tej inseminacji i ze chciałbym przyjsc na wizyte zeby on zobaczyl czy mam sie czym niepokoić to mi tylko odpisał ze w szpitalu tez jest aparat usg
Ja zwiariuje do @, od dzis mam brac proga, nie wiem czy w ogole jest sens go brac czy dac sobie spokoj z tym cyklem. Mam ochote isc do innego lekarza bo odnoszę wrazenie ze ten ginek zaczyna olewać mnie i moj problem
W ogole to bym to wszystko j*bła , nie ma juz sil. Jak to mozliwe ze ten polip tam jest a moj ginek go nie widzial