reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny a po czym poznać ciąże pozamaciczna ? Wyskoczył mi artykuł i trochę się naczytałam jak ja poznać ? Skoro w 4-5 tyg na usg może jeszcze nic nie widać

reklama
Mnie drożność czeka na początku następnego cyklu 🙀. Czyli jak się nie uda w tym to niestety badanie. Tez trochę się boje, ale wiem po co to robię i tak sobie wmawiam 😁 kobiety rodzą i dają radę to i my by zaciążyć tez damy 😁
Kolezanka ponad rok sie starala. Po droznosci- tej w szpitalu w znieczuleniu od razu zaszla. Badanie droznosci w gabinecie nic nie dalo

Dziewczyny a po czym poznać ciąże pozamaciczna ? Wyskoczył mi artykuł i trochę się naczytałam jak ja poznać ? Skoro w 4-5 tyg na usg może jeszcze nic nie widać
Hej! Jesli w 6/7 tyg nic nie widac to mozna czytac, mi to dalo do myslenia z pustym jajem bo lekarze (2innych) mówiło ze wczesna ciaza. Teraz bierz kwas foliowy i czekaj do usg za 2 tyg bo wtedy chyba juz powinno byc serce

Czy ktoras z was zna przypadek tutaj na forum dziewczyny Która zaszła w ciążę po cyklu stymulowanym clo? Ciekawi mnie jaka jest szansa zajścia w 1 cyklu i czy w ogóle jest jakaś szansa? Jak wam rosną pęcherzyki po stymulacji macie tylko jeden czy zdarzyło wam się tak że miałyście kilka i dwa ciałka żółte z dwóch jajników? Nie wiem czy to w ogóle możliwe?

Mi się udało z cło dopiero w piątym cyklu, niestety ciąża stracony, ale cło działało na mnie od pierwszego cyklu. W każdym miałam pęcherzyk, a w którymś nawet dwa. Teraz przez dwa cykle stosowałam Lamette, ale niestety w ogóle na mnie nie działa i wracamy z lekarzem znowu do cło w dawce po 1,5tabletki. Więc liczę na to że teraz znowu się uda ale trochę szybciej [emoji4]

Nie wiem jak w Twoim szpitalu ale ja do drożności musiałam mieć pobrany jeszcze wymaz z kanału szyjki macicy na bakterie tlenowe, beztlenowe i grzyby tylko to się bada najdalej miesiąc przed drożnością
Tak się strasznie boję będę przygotowywana do drożności musi. Mi. Zrobić cytologię bo moja już nie aktualna

reklama
Mi się udało z cło dopiero w piątym cyklu, niestety ciąża stracony, ale cło działało na mnie od pierwszego cyklu. W każdym miałam pęcherzyk, a w którymś nawet dwa. Teraz przez dwa cykle stosowałam Lamette, ale niestety w ogóle na mnie nie działa i wracamy z lekarzem znowu do cło w dawce po 1,5tabletki. Więc liczę na to że teraz znowu się uda ale trochę szybciej [emoji4]
A w trakcie brania clo do 5 cyklu dawkę miałaś taka sama czy zmienił dawkę po 3 czy np 4 cyklu?

Do góry