MoniaJ2424
Fanka BB :)
Hej! Czy są tu staraczki, ktore mialy owulacje 6 lub 8 lipca? Ostatni okres troche ktotszy więc nie wiem dokładnie kiedy, takie mam wyliczenia z aplikacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam owulacje najprawdopodobniej w okolicach 8 lipcaHej! Czy są tu staraczki, ktore mialy owulacje 6 lub 8 lipca? Ostatni okres troche ktotszy więc nie wiem dokładnie kiedy, takie mam wyliczenia z aplikacji
Nie stresuj się ja też tak miałam w 1 ciąży. A jak poczułam że mam mokro to latałam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła. Jednak nie nadeszła nie pamiętam ile to dokładnie trwało ale kilka dni, z tydzień może 2 i przeszło.Bojciu dziewczyny stresuje się rano powtarzałam test wyszły dwie kreski ale ja się czuje tak jakby ten okres miał przyjść ból brzucha itp tak jak na @ co mam robić ?
Jak dlugoe masz cykle? Ja 26 tylko ostatni okres po 23 dniach..Ja miałam owulacje najprawdopodobniej w okolicach 8 lipca
30 -32 dni, ale ja mam stymulowane cykleJak dlugoe masz cykle? Ja 26 tylko ostatni okres po 23 dniach..
U mnie bo wirusie przyszedł normalnie chociaż @ trwala zbyt dlugo. Ale też nie przechodzilam go jakoś strasznie objawowo.Ja również witam się z Wami jako nowa
Dopiero czekam na początek cyklu, ale myślę że może się trochę opóźnić- wychodzę obecnie z Covid Czy któraś z Was tez dłużej czekała na miesiączkę po infekcji?
dziękuje za wsparcieNie stresuj się ja też tak miałam w 1 ciąży. A jak poczułam że mam mokro to latałam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła. Jednak nie nadeszła nie pamiętam ile to dokładnie trwało ale kilka dni, z tydzień może 2 i przeszło.