reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A jak liczycie cykl? Ja dwa dni przed tym, aż okres mi się zacznie mam brązowe plamienia. Kiedyś liczyłam je jak @ i od nich biegł już kolejny cykl. Teraz jednak stwierdziłam, że chyba trochę źle i nie liczyłam tych dni z plamieniami.
Ja pytałam o to moja ginke i powiedziała że od pierwszej kropli krwi mam liczyć 😅 bo też miałam plemienia brązowe przed @

reklama
A jak liczycie cykl? Ja dwa dni przed tym, aż okres mi się zacznie mam brązowe plamienia. Kiedyś liczyłam je jak @ i od nich biegł już kolejny cykl. Teraz jednak stwierdziłam, że chyba trochę źle i nie liczyłam tych dni z plamieniami.
Ja przy taki samych plamieniach miałam niedomogę lutealną. Brałam luteinę w majowym cyklu od 15 do 25dc i okazało się, że jestem w ciąży 😊

Hej dziewczyny ☺️ Wlasnie jestem po wizycie, moje endo ma 11mm, pęcherzyk 23mm, dzis mam 9dc.
Wieczorem zastrzyk z Ovitrelle a w niedziele do szpitala rano na 9, bedzie inseminacja. Udalo sie na NFZ, wiec super tyle dobrego😅
Trzymajcie kciuki 😬
Milego dnia 🌷
Suuuper!!!! Będę trzymać kciuki za sukces!!! ❤❤

Jak udało Wam się inseminacje załatwić na NFZ? 😊

Bez plamień. Cykl zaczyna się jak zaczynasz krwawić. Także ja plamień nie liczę. :)

9dc i taki pęcherzyk? Pięknie ❤️
To moj 3 stumulowany cykl, jak poszlam na pierwsza wizyte w 5dc mialam juz pęcherzyk 12mm, nawet lekarz byl w szoku 😁 oby okazał sie szczęśliwy ✊🏼🙈
Suuuper!!!! Będę trzymać kciuki za sukces!!! ❤❤

Jak udało Wam się inseminacje załatwić na NFZ? 😊
Dzieki kochana❤️😘
w Szczecinie jest jeden szpital w ktorym wykonują inseminacje na NFZ. Ginek choc pracuje w innym szpitalu powiedzial ze jesli jest taka mozliwosc to po co mam isc do jego szpitala i placic jak moge na fundusz. Powiedzial ze nalezy mi sie , wiec super😍 dal skierowanie do szpitala i powiedzial ze oni tak beda na mnie czekac, ze on o wszystkim im powiadomi. ciesze sie ze sie udalo bo bylam przekonana ze bede musiala placic 😬

reklama
3D88600F-C1FE-481D-9AB5-18F7C1D54ED5.jpeg

Dziewczyny co sądzicie ? Dwa ostatnie paski z dzisiaj (ten zolty o 10 i poniżej15)
🙈

Do góry