reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Witam sie z Wami w ostatni dzien tego roku :)
Krotko o mnie: 31 lat, rok staran o pierwsze dziecko. 11 lub 12 cykli.
Niedawno zaczelismy badania, bo lekarze mowili ze do roku to normalne...
U meza wyszedl nienajlepszy wynik nasienia, moje badania ok, ale jak dalej nic nie bedzie to zrobie jeszcze amh i droznosc. Mam bardzo bolesne miesiaczki i obawiam sie endomendy.
Suple: oboje ashwagandha i wit d3 k2, od tego miesiaca biore jeszcze inofem a on acertin.
To tyle :)
W 2021 zycze Wam i sobie wytrwalosci, sily i pozytywnego nastawienia. No i oczywiscie upragnionej ciazy :)))

Moi teściowie tez nazywają sami siebie dziadkami, moi rodzice tez [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nawet my mówimy do siebie „mamuśka” i „tatuś” [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niby zaczęło się w żarcie a jakoś tak weszło w krew [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To mój adopciak bardziej reaguje już na synuś niż swoje imię 😂😂 był taki malutki jak go adoptowalismy, a teraz 50kg😱

Moje pieski niestety zostały z mamą, bo były wspólne, a ona więcej czasu na spacery z nimi miała.... Swojego mam skunksa i zarówno obecną zadziorę, jak i jego poprzednika nazywam synkiem i faktycznie coś jest w tym przelewaniu instynktu na zwierzaki, trochę to pomaga... A mój partner rok temu przestał być wujkiem a został tatą, wtedy stwierdziłam, że jestem gotowa na to by go "adoptował" [emoji16]

Jakie to przysposobienie jest urocze![emoji7][emoji3590] Awans z wujka na tatę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Moje pieski niestety zostały z mamą, bo były wspólne, a ona więcej czasu na spacery z nimi miała.... Swojego mam skunksa i zarówno obecną zadziorę, jak i jego poprzednika nazywam synkiem i faktycznie coś jest w tym przelewaniu instynktu na zwierzaki, trochę to pomaga... A mój partner rok temu przestał być wujkiem a został tatą, wtedy stwierdziłam, że jestem gotowa na to by go "adoptował" [emoji16]

reklama
Na tym forum jest mnóstwo posiadaczek psów, już zaczęłam wstępne rozmowy z mężem na ten temat. Któraś, bodajże @coca napisała kiedyś że na psa przelała instynkt macierzyński, zaczynam myśleć o tym na poważnie 🤔 😁
jakieś pomysły na fajnego małego psa? Miałam w życiu dwa duże, owczarki, teraz nie mam tyle miejsca, i mam jedno dziecko.
Ja mam owczarka niemieckiego, jedyne 40 kg miłości, zajmuje cały przedpokój - tzw. potykacz ❤️ Wzięliśmy go w dzień matki 🥰

Do góry