reklama
A
aquarius89
Gość
Witam sie z Wami w ostatni dzien tego roku
Krotko o mnie: 31 lat, rok staran o pierwsze dziecko. 11 lub 12 cykli.
Niedawno zaczelismy badania, bo lekarze mowili ze do roku to normalne...
U meza wyszedl nienajlepszy wynik nasienia, moje badania ok, ale jak dalej nic nie bedzie to zrobie jeszcze amh i droznosc. Mam bardzo bolesne miesiaczki i obawiam sie endomendy.
Suple: oboje ashwagandha i wit d3 k2, od tego miesiaca biore jeszcze inofem a on acertin.
To tyle
W 2021 zycze Wam i sobie wytrwalosci, sily i pozytywnego nastawienia. No i oczywiscie upragnionej ciazy ))
Krotko o mnie: 31 lat, rok staran o pierwsze dziecko. 11 lub 12 cykli.
Niedawno zaczelismy badania, bo lekarze mowili ze do roku to normalne...
U meza wyszedl nienajlepszy wynik nasienia, moje badania ok, ale jak dalej nic nie bedzie to zrobie jeszcze amh i droznosc. Mam bardzo bolesne miesiaczki i obawiam sie endomendy.
Suple: oboje ashwagandha i wit d3 k2, od tego miesiaca biore jeszcze inofem a on acertin.
To tyle
W 2021 zycze Wam i sobie wytrwalosci, sily i pozytywnego nastawienia. No i oczywiscie upragnionej ciazy ))
HeraUnique
Fanka BB :)
To mój adopciak bardziej reaguje już na synuś niż swoje imię był taki malutki jak go adoptowalismy, a teraz 50kgMoi teściowie tez nazywają sami siebie dziadkami, moi rodzice tez [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nawet my mówimy do siebie „mamuśka” i „tatuś” [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niby zaczęło się w żarcie a jakoś tak weszło w krew [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
50?[emoji33] Tyle miłości! [emoji3590] Mój dopiero 32 [emoji23]
To mój adopciak bardziej reaguje już na synuś niż swoje imię [emoji23][emoji23] był taki malutki jak go adoptowalismy, a teraz 50kg[emoji33]
coca
50?[emoji33] Tyle miłości! [emoji3590] Mój dopiero 32 [emoji23]
A jakiego pieska masz? [emoji3526]
Jednego staruszka 18 lat (spadek po dziadkach) taki grubiutki podrabiany jamnik szorstkowłosy i syn owczarek staroniemiecki [emoji3590]
A jakiego pieska masz? [emoji3526]
Smaily
A to może Ty to pisałaśJa mam dwoje małą rasową i dużego adopciaka synek i córcia są dla mnie jak dzieci i cieszę się, że je mam moja mama to babcia I teściowie też sami tak czasami mówią "choć do babci"
Moje pieski niestety zostały z mamą, bo były wspólne, a ona więcej czasu na spacery z nimi miała.... Swojego mam skunksa i zarówno obecną zadziorę, jak i jego poprzednika nazywam synkiem i faktycznie coś jest w tym przelewaniu instynktu na zwierzaki, trochę to pomaga... A mój partner rok temu przestał być wujkiem a został tatą, wtedy stwierdziłam, że jestem gotowa na to by go "adoptował" [emoji16]
Jakie to przysposobienie jest urocze![emoji7][emoji3590] Awans z wujka na tatę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Moje pieski niestety zostały z mamą, bo były wspólne, a ona więcej czasu na spacery z nimi miała.... Swojego mam skunksa i zarówno obecną zadziorę, jak i jego poprzednika nazywam synkiem i faktycznie coś jest w tym przelewaniu instynktu na zwierzaki, trochę to pomaga... A mój partner rok temu przestał być wujkiem a został tatą, wtedy stwierdziłam, że jestem gotowa na to by go "adoptował" [emoji16]
reklama
Ja mam owczarka niemieckiego, jedyne 40 kg miłości, zajmuje cały przedpokój - tzw. potykacz Wzięliśmy go w dzień matkiNa tym forum jest mnóstwo posiadaczek psów, już zaczęłam wstępne rozmowy z mężem na ten temat. Któraś, bodajże @coca napisała kiedyś że na psa przelała instynkt macierzyński, zaczynam myśleć o tym na poważnie
jakieś pomysły na fajnego małego psa? Miałam w życiu dwa duże, owczarki, teraz nie mam tyle miejsca, i mam jedno dziecko.
Podziel się: