reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Mam pytanie, może nie odnośnie starań, ale tych okolic 😂😂 dziewczyny głupio mi o tym pisać. Postaram się delikatnie,ale precyzyjne. Na tyłku tuż przy odbycie wyskoczyła mi jakas odstająca jakby krosta m jest dość duża. Piecze, swędzi.. ciągle ją czuję. Nie mogę nawet usiąść na rower. Co to może być ? Jak sobie z tym poradzić bez wizyty u lekarza? Gdy nie dam rady sama sobie z nią poradzić to już trudno, pójdę do lekarza. Może był ktoś w podobnej sytuacji i ma jakiś sposób?☺️
Wydaje mi się ze proktolog się kłania 🙃. Ale słyszałam coś o nasiadówkach z kory dębu. Przy okazji innej dolegliwości tez szukałam właśnie sposobów i ta metoda akurat, jeżeli się nie mylę, jest również pomocna przy różnych innych schorzeniach. Poczytaj, poszukaj, jakichś właśnie ziolek.

reklama
Mam pytanie, może nie odnośnie starań, ale tych okolic 😂😂 dziewczyny głupio mi o tym pisać. Postaram się delikatnie,ale precyzyjne. Na tyłku tuż przy odbycie wyskoczyła mi jakas odstająca jakby krosta m jest dość duża. Piecze, swędzi.. ciągle ją czuję. Nie mogę nawet usiąść na rower. Co to może być ? Jak sobie z tym poradzić bez wizyty u lekarza? Gdy nie dam rady sama sobie z nią poradzić to już trudno, pójdę do lekarza. Może był ktoś w podobnej sytuacji i ma jakiś sposób?☺️
Idź do apteki - Kupisz maść
Ja tak miałam okazało się ze wyskoczył mi mały hemoroid.
Wystarczy ze się przemęczysz a upały w tym nie pomagają.

Dziewczyny, jak sądzicie, kiedy lepiej iść na monitoring po stymulacji letrozolem? Moja gin przyjmuje tylko w środy 🙄 tak mi się niefortunnie zaczął cykl, że środa wypada w 10 i 17 dc, a miałam się zgłosić między 12 a 16 :/ więc jeden za późno a drugi za wcześnie. Chyba lepiej wcześniej niż później, co myślicie?
Mi zawsze lekarz mówi że właśnie lepiej wcześniej 😉

Cześć, myślałam o Tobie ostatnio! :) nawet myślałam, ze po cichu uciekłas na wątek mamusiowy, ale tak bez pożegnania?! ;) co tam, jak tam sytuacja u Ciebie? Wypoczęta po urlopie i gotowa do działania? 😁
Wypoczęłam faktycznie, potrzebowałam tego po stresie w pracy 😄 u nas na razie bez zmian, nie chodzę już na monitoringi, odpuściłam wszystko poza lekami - meta i suplami skoro według lekarzy wszystko jest w jak najlepszym porządku 😅 po prostu będziemy się starać ale też bez spin, mąż w lipcu chce się wybrać na badanie nasienia i zobaczymy co i jak, jeśli będzie wszystko ok to będziemy cierpliwie czekać 😄 a co u Ciebie słychać? 🥰

Hej, wczoraj byla inseminacja, balam sie o plemniki ale lekarz mowi,ze jest ok, nawet bardzo dobrze. I u mnie i u meza. Pecherzyk sobie pekl,byl plyn,endometrium idealne, plemnikow sporo, z prawidlowa budowa tez sporo, moze troche za male ruchliwe, ale pytal o prace, a niestey maz jak ja ma siedzaca. Bylo bardzo duzo sluzu plodnego i bardzo rozciagliwy,az mi go troche wybieral z macicy. Powiedzial, ze ma sie udac i ze wiecej to chyba juz by nie robil inseminacji.
Ciesze sie, ze plemniki sa juz ok, bo po covidzie torche sie pogorszyly, Takze polecam diete i duzo warzyw, czasem podrzucalamwit b complex metylowaen z aliness. Ja bralam na zmiane to i pije sobie myofolic i serio fajna sprawa, poprawil sie sluz i ogolnie cykle unormowane teraz mniej wiecej 25,26 dni. I sam urosl pecherzyk i plyn. no powiem Was ze zaskoczylam sie .

Hej, pytanie do dziewczyn które biorą zastrzyki z ovitrelle. Czy sprawdzalyscie ile dni utrzymuje się wam w organizmie?
Słyszałam, że nawet do 14 dni ale chciałabym realne przykłady a nie tylko teorie 😉

reklama
Hej, pytanie do dziewczyn które biorą zastrzyki z ovitrelle. Czy sprawdzalyscie ile dni utrzymuje się wam w organizmie?
Słyszałam, że nawet do 14 dni ale chciałabym realne przykłady a nie tylko teorie 😉
Ja zrobiłam taki eksperyment dwa miesiące temu przy pierwszym zastrzyku 😁, u mnie utrzymuje się tylko 4 dni, a sprawdzałam to testami ciążowymi nie nakręcając się przy tym, że może jestem w ciąży 😉

Do góry