reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Życzę każdej w nowym roku II kreseczek 😊😊 I mniej nakręcania 😉 życzę zdrowego, spokojnego "czekania" ❤️
FB_IMG_1609347989703.jpg

reklama
Właśnie się dowiedziałam że Biotyna wpływa na wyniki badań hormonalnych w tym tsh. A ja nie miałam o tym pojęcia 😬 podobno fałszywie je zaniża. Biorę biotebal z dawką 5 mg i witaminy gdzie też ona jest ale w nie wielkiej ilości. Myślicie że mogła wpłynąć na badanie i poinformować o tym ginekologa?

Dziewczyny, a czy jeśli ta owulacja, która nie doszła do skutku z powodu infekcji może wyjść później z drugiego jajnika? Dziś czuję prawą stronę ciut- znacznie słabiej niż lewą bo lewy zwykle mocno boli i właśnie koło 10dc bolał. Do tego znamienny glut się pojawił pierwszy raz w tym cyklu.
Tam się mogą różne rzeczy dziać 😃 Z tego co pamietam, pisałaś że synów masz z późnych owulacji, więc skoro teraz zaczyna się coś dziać to najwidoczniej taka Twoja natura ;) Spokojnie obserwuj i działaj :)

Kurcze u mnie owu jak będzie to myślę, że jakiś na dniach. Ale jak na złość nie wiem, czy będziemy mieli tyle prywatności i czasu, żeby coś podziałać 😏 Ciekawe czy się uda, jeśli ostatnie sexy były dzisiaj rano. Pozostaje mi czekać i ewentualnie skorzystać z okazji, jeśli się nadarzy 😁

Ja kojarzę w swoim życiu tylko jedną owulację- tą z poczęcia drugiego syna. Bo w swoim życiu miałam ich bardzo niewiele- od 16 rż brałam tabsy, a przerwy były tylko na ciążę. Stąd moje jakby niedoinformowanie w kwestii obserwacji swojego organizmu. Co ma być :) Dziś mam przypływ miłości, radości i wzruszenia. Odkąd wracają moje własne hormony zamiast syntetycznych to tak mam.

Robię @HeraUnique też spokojności i II w 2021 ❤️

reklama
Do góry