HeraUnique
Fanka BB :)
Życzę każdej w nowym roku II kreseczek I mniej nakręcania życzę zdrowego, spokojnego "czekania"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje i również dołączam sie do Twoich życzeń, aby każda tu z nas mogla szybko cieszyć sie z 2 kreseczek.Życzę każdej w nowym roku II kreseczek I mniej nakręcania życzę zdrowego, spokojnego "czekania"
Zobacz załącznik 1220972
Tam się mogą różne rzeczy dziać Z tego co pamietam, pisałaś że synów masz z późnych owulacji, więc skoro teraz zaczyna się coś dziać to najwidoczniej taka Twoja natura Spokojnie obserwuj i działajDziewczyny, a czy jeśli ta owulacja, która nie doszła do skutku z powodu infekcji może wyjść później z drugiego jajnika? Dziś czuję prawą stronę ciut- znacznie słabiej niż lewą bo lewy zwykle mocno boli i właśnie koło 10dc bolał. Do tego znamienny glut się pojawił pierwszy raz w tym cyklu.
Dziewczyny kicham na WAS apsik, apsik wirusami ciążowymi
Byłam na wizycie, kropkowi bije serduszko..
Dziewczyny kicham na WAS apsik, apsik wirusami ciążowymi
Dziewczyny kicham na WAS apsik, apsik wirusami ciążowymi [emoji177][emoji177][emoji177]