reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Boszsz...dziewczyny. dostałam w sierpniu zestaw do kąpieli żeby powiedzieć w kąpieli i się zrelaksować... Pierwszy raz od jakichś 2 lat się zrelaksowałam w wannie do pomarszczenia palców. Przy dwójce dzieci, mężu i kotach + praca po 13h brakowało czasu. Ależ to jest potrzebne! Mobilizuje Was!
Jeju zazdroszczę tej wanny 🙄 Ja mam tylko prysznic ale i tak stoję tam około 30 minut. A czasami i dłużej jak nakładam jakieś specyfiki na włosy 😉
Ja mam tylko prysznic [emoji24]
Ja niestety też 😉 a marzy mi się duża wanna 😀
Ale tu dzisiaj miszmasz, od batatów, strzelanek w rogi po kąpiele 😅

Kurde, mi dzis znow wyszedl owu pozytywny... 5 dni pod rząd? Ktos tak mial ? To normalne?
Tylko ze brałam ovitrelle w pt 🤔 ale szukałam tu wątków na ten temat i raczej tak dziewczyny nie miały 😱
W tym cyklu raz miałam na teście 2 takie same kreski, następnego dnia był pik a potem zrobiłam jeszcze raz z ciekawości i kreska była bledsza. Podobno testy robi się do pierwszego pozytywnego. 😉
Całą noc śniły mi się moje pozytywne testy ciążowe... Jakie te [emoji977] były piękne i tłuste[emoji22] ehh[emoji19]
Miałam takie sny w poprzednim cyklu a w tym śnił mi się poród 😲 Co raz to lepsze mam te sny 😁

Jeju zazdroszczę tej wanny [emoji849] Ja mam tylko prysznic ale i tak stoję tam około 30 minut. A czasami i dłużej jak nakładam jakieś specyfiki na włosy [emoji6]

Ja niestety też [emoji6] a marzy mi się duża wanna [emoji3]

W tym cyklu raz miałam na teście 2 takie same kreski, następnego dnia był pik a potem zrobiłam jeszcze raz z ciekawości i kreska była bledsza. Podobno testy robi się do pierwszego pozytywnego. [emoji6]

Miałam takie sny w poprzednim cyklu a w tym śnił mi się poród [emoji44] Co raz to lepsze mam te sny [emoji16]
Piona z tym prysznicem[emoji1671] 20min to takie minimum. A jak robię włosową pielęgnację to zbliżam się nawet do godziny [emoji85] mam włosy po [emoji527] wiec nawet jak bardzo bym chciała siedzieć krócej pod prysznicem to się nie da [emoji5]

Piona z tym prysznicem[emoji1671] 20min to takie minimum. A jak robię włosową pielęgnację to zbliżam się nawet do godziny [emoji85] mam włosy po [emoji527] wiec nawet jak bardzo bym chciała siedzieć krócej pod prysznicem to się nie da [emoji5]
Wow 😲 ja takich długich włosów nie mam, zaledwie gdzieś do łopatek. Ale mam małego bzika na punkcie pielęgnacji włosów, więc często mi się z tym schodzi niestety 😁

U mnie dziś 43dc, testy negatywne. Jest to pierwszy cykl po ciąży biochemicznej z października (tamten z ciąża trwał ok 70dc). W październiku był pierwszy cykl starań i bardzo się ucieszyłam z II kresek, niestety nie na długo. Myślałam, ze w tym cyklu się też uda tylko żeby nie była już to biochemiczna. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, że w tamtym cyklu owu była z lewego jajnika, a w tym z prawego. Nic no czekam teraz na @, jutro jeszcze chyba dla świętego spokoju zrobię bete.

Ja miałam podobny test dwa dni przed peakiem i też mam zwykle jedną kreskę będąc przed owu. W kwestii temperatur nie pomogę bo dopiero pierwszy cykl mierzę i jeszcze nie mam porównania. No ale różnie bywa, zrobisz jutro kolejny test to będziesz widzieć czy jest jakiś postęp 😉 u mnie w tym cyklu było tak jak na zdjęciu Zobacz załącznik 1220659
Jaka to aplikacja?

Ja planuje jutro wziac dluga kąpie. Bedzie pierwsza od łyzeczkowania i wycinkow. Niby 2-3 tyg zalecane jest ynikanie basenow i kąpieli, ale uznalam ze problemy zdrowotne mam dlatego ze po cc nie poczekalam 6 tyg tylko po 4 tyg sie umylam. Moze ten stan zapalny asc us i w pozniej przyszlosci asc h nie mialy nic wspolnego :D ale teraz dmucham na zimne.

reklama
Do góry