reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Czesc, piszę do Was
ponieważ sama juz sobie nie radzę z sytuacją. Otóż 14.05 dostalam ostatnia miesiączkę, owulacje mialam w okolicach 6.06 wiem kiedy, ponieważ bylam badana. 18.06 zrobulam test dwie kreski, 21.06 bylam na becie tylko 14,17ml, a dzis zrobiłam test I druga kreska jest praktycznie niewidoczna ;( czy to oznacz ze znow jestem w ciąży biochemicznej ?;( lekarz kazał mi przyjść jutro i znow zrobic betę ale czy jest sens jak testy juz praktycznie nie pokazują drugiej kreski. proszę podzielcie się ze mną swoją opinią, moze któraś miala taka sytuacje
Ja tak miałam, bety nie ponawiałam czekałam na @ i dostałam na 2 dzien... Daj znać kochana jak tam i nie jesteś sama ❤️

reklama
Hej dziewczyny, a ja witam się z powrotem , po dłuższej nieobecności 🙂. Ostatnich kulka miesięcy/ tygodni dały mi w kość ze względu na prace. Ale teraz wróciliśmy z urlopu i w sobotę powinnam dostać okres i z pewnością go dostanę 😕. Monitoringi przed aktualnym cyklem wskazywały na obecność owulacji, ale w tym miesiącu nawet nie bolą mnie piersi 😕. Czy można założyć, ze w takim wypadku owulacji nie było? Na monitoring w tym cyklu nie było sensu się zapisywać, bo podczas dni płodnych „zakładanych” nie było mnie w kraju. Od następnego cyklu zabieram się znowu za „działanie” i chyba pora ponowić niektóre badania.

Cześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Czy też widzicie tam cień cienia czy ja sobie już wkręcam?
Mąż powiedział, że coś widzii..

Załączniki

• IMG_20210623_040952154~2.jpg
    IMG_20210623_040952154~2.jpg
    174,1 KB · Wyświetleń: 128
  • IMG_20210623_040842311~2.jpg
    IMG_20210623_040842311~2.jpg
    72,8 KB · Wyświetleń: 125
Hej dziewczyny! :) W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz 😌Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi :oops:😁, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram 🤣🤣, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje ;)
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.

Miłej środy dla Was!!! 🥰

Dzień dobry Dziewczyny:)
Od dziś zaczynamy pierwsze starania po przerwie na szczepienie. Zaczynają mi sie dni płodne, żałuję ze moj ginekolog odmówił mi monitoringu na ten momement i przez to mam tylko moje wyliczenia i obserwacje.
Oby ten kolejny cykl był owocny, ale po tylu rozczarowaniach i tej przerwie teraz próbuję chociaż troche nabrać dystansu, bo zwariuję.
Dlatego ostatnio sporo mieliśmy aktywności, wyjazdów weekendowych z mężem żeby nie myśleć ciągle o tym wszystkim.

U mnie chyba owulka była wczoraj, bo dzisiaj już się czuje jak 💩. Chyba w przyszłym cyklu zamówię sobie testy owulacyjne. Wiem, że pęcherzyki rosną, pękają, więc chyba nie ma co chodzić na monitoring?

reklama
Do góry