reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Czy też widzicie tam cień cienia czy ja sobie już wkręcam?
Mąż powiedział, że coś widzii..
Dziwn dobry moje Panie 😉😊 u mnie rano dzis było testowanie. No i pierwszy raz wyszło coś podobnego do tego co widać na zdjęciach u Ciebie Moniś93. Tak było w zakładanym czasie podawanym przez producenta. Teraz jak lookam na test to juz biel, biel i nic więcej 🤷🏼‍♀️ Takze to pewnie była fabryczna albo miałam poranne omamy (choć swojego specjalnie obudziłam i też twierdził ze cos widzial, więc może to omamy zbiorowe były🤣). Tak czy inaczej dopijam kawusie i idę na betę bo muszę mieć czarno na białym ze mogę z czystym sumieniem odstawić luteine i wyczekiwać @

Monis- coś tam widze, ale dla pewności powtórzyłabym test w dzień @ lub tak jak ja ruszyłabym na bete 😊

Hej dziewczyny! :) W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz 😌Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi :oops:😁, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram 🤣🤣, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje ;)
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.

Miłej środy dla Was!!! 🥰
To ja w takim razie trzymam kciuki żeby do piątku nic się nie wydarzyło 😁😘🍀

Zbadaj sie pod kątem endomitriozy
To chyba nie do mnie? [emoji6]

Właśnie wczoraj to zauważyłam zobaczymy dzisiaj... W czwartek znowu mam monitoring zobaczymy co mi powie [emoji57]
Takie jednorazowe czy tam chwilowe plamienie to nic czym musiałabyś się martwić [emoji6] może się pojawić nawet od podrażnienia w zasadzie (jeśli ostro [emoji849] działacie). Także spokojna głowa [emoji6]

Hej dziewczyny, a ja witam się z powrotem , po dłuższej nieobecności [emoji846]. Ostatnich kulka miesięcy/ tygodni dały mi w kość ze względu na prace. Ale teraz wróciliśmy z urlopu i w sobotę powinnam dostać okres i z pewnością go dostanę [emoji53]. Monitoringi przed aktualnym cyklem wskazywały na obecność owulacji, ale w tym miesiącu nawet nie bolą mnie piersi [emoji53]. Czy można założyć, ze w takim wypadku owulacji nie było? Na monitoring w tym cyklu nie było sensu się zapisywać, bo podczas dni płodnych „zakładanych” nie było mnie w kraju. Od następnego cyklu zabieram się znowu za „działanie” i chyba pora ponowić niektóre badania.
Ja bym tak nie zakładała, mnie piersi nie bolą [emoji849]

Cześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Czy też widzicie tam cień cienia czy ja sobie już wkręcam?
Mąż powiedział, że coś widzii..
Ja nie zwykłam aż tak się dopatrywać, jak nie wiedzę od razu to się nie przypatruje. Wiec poczekaj te 3 dni i powtórz test.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! :) W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz 😌Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi :oops:😁, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram 🤣🤣, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje ;)
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.

Miłej środy dla Was!!! 🥰
Hej @Sonka123, ja właśnie tez mam czasami tak swędzące piersi, ze non stop drapie. Ale zauważyłam, ze częściej się to dzieje w okolicach owulacji, a teraz mi się zdarzyło przed okresem. Czy to jest związane z wzrostem któregoś hormonu?

reklama
Do góry