coca
Fanka BB :)
Oczywista oczywistość [emoji16][emoji28] choć wolałabym, żeby nie miał aż tylu danych [emoji2957][emoji6]
Oby niedługo Twoja apka miała dluuuuga przerwę [emoji3590][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywista oczywistość [emoji16][emoji28] choć wolałabym, żeby nie miał aż tylu danych [emoji2957][emoji6]
Narazie to robie se tetsy owu XD 9 dc a on bialy niczym śnieg
Narazie to robie se tetsy owu XD 9 dc a on bialy niczym śnieg
Żeby zrobić chłopaka żołnierzyki muszą walić w lewy górny róg, a jak dziewczynki to w prawy dolny rógSerio? Dla mnie to brzmi kompletnie nieciążowo. Nie zrozum mnie źle, nie krytykuje tylko jestem ciekawa czy komuś się to sprawdziło. Jak na moje to to, że komuś akurat wyszedl chłopak po takich działaniach to kwestia zwykłego przypadku. Nie da się tak idealnie zaplanować zapłodnienia a co dopiero wybrać płci dziecka.
Oczywiście życze z całego serca żeby ten upragniony chłopak był.
Żeby zrobić chłopaka żołnierzyki muszą walić w lewy górny róg, a jak dziewczynki to w prawy dolny róg
Tak na poważnie działa, kuzynka tak działała ze swoją trójką. Ale czy mieli szczęście nie wiem. Może też być, że zachodzi za każdym razem jak dobrze facet strzela i stąd dobrze trafiała.
Trzeba jeść dużo batatowA na blizniaki jak sie powinno strzelac?
To ja pisałam, że mi źle wyznaczyłyA to skąd wiesz, ze zle Ci wyznaczyły? [emoji39]
Powiedz proszę, że żartowałaś z tymi rogami [emoji15][emoji2960]Żeby zrobić chłopaka żołnierzyki muszą walić w lewy górny róg, a jak dziewczynki to w prawy dolny róg
Tak na poważnie działa, kuzynka tak działała ze swoją trójką. Ale czy mieli szczęście nie wiem. Może też być, że zachodzi za każdym razem jak dobrze facet strzela i stąd dobrze trafiała.