reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dobrego dnia wszystkim. 😉
Dzis juz odczuwalne sa bardziej jajniki, w którym dc i przy jakiej wielkości robiliście zastrzyk ? Ja jutro mam wizyte,pozdrawiam 😉

reklama
reklama
To prawda, tylko ciąża daje 100% pewności, co nie znaczy ze jak nie ma ciąży to i owulacji nie było [emoji39] a badanie proga jest zasadne na przykład przy rozpoznawaniu niedomogi lutealnej, która może mieć kluczowe znaczenie przy próbie zajścia w ciąże, wiec nie powiedziałabym, ze jest to bez sensu [emoji2368] bo co z tego ze masz owulacje i nawet by doszło do zapłodnienia, jeśli wartość progesteronu jest zbyt niska żeby doszło do prawidłowego zagnieżdżenia [emoji2368]
To mój lekarz powiedział że nie ma to sensu 😉 pokazałam mu moje wyniki z lutego i kwietnia i stwierdził że jak raz to zbadałam to ok nie potrzeba tego tak kontrolować, szkoda pieniędzy. A ja sama dla siebie chciałam sprawdzić co się dzieje z moim ciałem.

Do góry