reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A jaki jest cel wstawienia tu zdjęcia niemowlaka?
Mamy tu dziewczyny po tragediach, często świeżych, latami pragnącymi dziecka.
Ciebie nawet nie znamy bo wpadłaś i od razu wrzucilas 2 kreski, a teraz na cholerne nam zdjęcie Twojego dziecka?
No fajnie, że jesteście zdrowi i spokojni ale idź z tym na wątek dla mam bo niektóre z nas może to bardzo triggerowac[emoji2356]
[emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Ja uwazam w dalszym ciagu ze przyszla tu po to, zeby nam dogryźć, wkurzyć i nie wiem co jeszcze.
Tylko zaczynam wątpić a to ze ten test byl jej i ze byl aktualny 🤯
Niektorzy maja sporo wolnego czasu i nie potrafia go odpowiednio spożytkować
Zgadzam się z Tobą w 100%!!! 👌👌
Ogólnie mega słabe zachowanie, aż nie mogę uwierzyć, że komuś sprawia frajnde takie zachowanie....

Nie wierzę...
Mi po poronieniu było smutno nawet na widok mam spacerującymi z wózkami,a miałam tylko puste jajo płodowe. Kuźwa pomyślałaś chociaż przez moment jak mogą się poczuć kobiety po jeszcze gorszych traumach? Wieloletnich staraniach?Świeżych ranach? Jakim człowiekiem Ty musisz być? Wszystkiego dobrego dla twojego maluszka, ale zastanów się trochę kobieto co ty robisz.

reklama
Dziewczyny, nie odpisujcie jej, bo widać, że to troll, który rozumem nie grzeszy. Raczej należy jej współczuć, bo normalna osoba nie zachowuje się w ten sposób. Może jej jedyne "osiągnięcie" w życiu, to urodzenie dziecka i teraz sobie leczy swoje kompleksy.
Tak czy siak, jeśli historia jest prawdziwa, to ja życzę jej szczęścia i zdrowia, bo zachodzenie w ciążę miesiąc po cesarce to szczyt głupoty, który może mieć fatalne konsekwencje.

Do góry