reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Widzisz przed chwilą zrobiło się gorąco przez niechcianego gościa na tym forum... Ale nie dajmy się ponieść emocją wdech, wydech hehe 😁 Ja czuje jajniki i podbrzusze gdzieś od dwóch dni, jestem po zastrzyku 9.06, jutro monitoring i zobaczymy co się tam dzieje, to mój drugi stymulowany cykl. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to była dobra oznaka! Masz stymulowany cykl? Wybacz jeśli gdzieś pisałaś, a ja przeoczyłam :):)
Właśnie widzę, że gorąca atmosfera :D
Nie, nie mam stymulowanego cyklu. Ja w ogóle jestem dzisiaj w 22 dc, a te bóle mam już chyba od 6 dni. U mnie to totalna nowość.

Trzymam kciuki za Twój monitoring, daj znać :)

reklama
Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.
Hahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Grzecznie mówiąc, zapraszamy tam są drzwi.... ➡️🚪

Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.
Ale z Ciebie musi być życiowy nieudacznik. Naprawdę współczuję, tyle jadu nie bierze się znikąd. Pomyśl o terapii, bo jeśli faktycznie jesteś matką, to możesz nieźle skrzywdzić swoje dzieci taką chorą psychiką.

przepraszam.. ja tu czegoś zwyczajnie nie rozumiem:-D skoro na forum jest tak źle, dziewczyny są wredne, zawistne i "utrudniają innym zajście w ciąże" to co Ty tu jeszcze robisz? i to 8 lat?
To właśnie Ty należysz do grona tych osób! zachowując się tak, a nie inaczej.
Ja tu jestem od niedawna i dowiedziałam się naprawdę wiele ciekawych rzeczy.
Wyjdź już stąd i nie wypowiadaj się więcej w ten sposób.

reklama
Żenada to ty masz na drugie. Jesteś antypatycznym pozbawionym jakiejkolwiek empatii cholernym yeti! Wyobraz sobie osóbko o bardzo ograniczonym rozumku, że są tu też mamy mające już dzieci, a mimo to wspierające koleżanki starające się. I jakoś nie wyskakują z fotami swoich bombelków. Po prostu są. Umiesz rozróżnić bycie w grupie od bycia trollem w grupie? Najwyraźniej nie. Żal mi ciebie. I twojego dziecka również, bo jak widać świetny przykład jej dasz, nie ma co. Wstydziła byś się. O ile wgl wiesz co to wstyd, w co raczej wątpię.

Do góry