reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny! Chwilę mnie nie było i już nie ogarniam, co tu się dzieje 😅
Jak nastroje?
Mnie od kilku dni wszystko boli, ale dzisiaj się nieźle wystraszyłam, bo mocno czuję prawy jajnik 😨 Naprawdę porządne kłucie. Mój gin teraz i tak na urlopie, więc mam nadzieję, że niedługo przejdzie

Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.

Cześć dziewczyny! Chwilę mnie nie było i już nie ogarniam, co tu się dzieje 😅
Jak nastroje?
Mnie od kilku dni wszystko boli, ale dzisiaj się nieźle wystraszyłam, bo mocno czuję prawy jajnik 😨 Naprawdę porządne kłucie. Mój gin teraz i tak na urlopie, więc mam nadzieję, że niedługo przejdzie
Widzisz przed chwilą zrobiło się gorąco przez niechcianego gościa na tym forum... Ale nie dajmy się ponieść emocją wdech, wydech hehe 😁 Ja czuje jajniki i podbrzusze gdzieś od dwóch dni, jestem po zastrzyku 9.06, jutro monitoring i zobaczymy co się tam dzieje, to mój drugi stymulowany cykl. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to była dobra oznaka! Masz stymulowany cykl? Wybacz jeśli gdzieś pisałaś, a ja przeoczyłam :):)

Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.
Idź się kobieto leczyć na głowę, bo ewidentnie coś tam nie styka...

Wiesz co? Wypierdalaj [emoji8]

Jak przykre trzeba mieć życie, żeby używać zdjęcia własnego dziecka jako narzędzia do dogryzania i sprawiania przykrości innym, na pewno dzidziuś jak i jego tata byliby tym zachwyceni, wszystkie gratulujemy, cieszymy się Twoim szczęściem i życzymy wszystkiego dobrego maluszkowi, ale jego zdjęcie powinno raczej dawać szczęście, a nie smutek, tutaj tak nie będzie 🙃

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba styki Ci się w bani popaliły.
Ciesz się że masz dzieci,i że są zdrowe.
Natomiast współczuję im bardzo takiej MADKI TAK MADKI BO NA MIANO MATKI nie zasługujesz

Do góry