Kolorowa83!
Fanka BB :)
Gdybym miała Cię pod ręką w cymbał byś zarobiła za takie zachowanie.
Wyjdź stąd i zamknij za sobą dokładnie drzwi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdybym miała Cię pod ręką w cymbał byś zarobiła za takie zachowanie.
Widzisz przed chwilą zrobiło się gorąco przez niechcianego gościa na tym forum... Ale nie dajmy się ponieść emocją wdech, wydech hehe Ja czuje jajniki i podbrzusze gdzieś od dwóch dni, jestem po zastrzyku 9.06, jutro monitoring i zobaczymy co się tam dzieje, to mój drugi stymulowany cykl. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to była dobra oznaka! Masz stymulowany cykl? Wybacz jeśli gdzieś pisałaś, a ja przeoczyłamCześć dziewczyny! Chwilę mnie nie było i już nie ogarniam, co tu się dzieje
Jak nastroje?
Mnie od kilku dni wszystko boli, ale dzisiaj się nieźle wystraszyłam, bo mocno czuję prawy jajnik Naprawdę porządne kłucie. Mój gin teraz i tak na urlopie, więc mam nadzieję, że niedługo przejdzie
Idź się kobieto leczyć na głowę, bo ewidentnie coś tam nie styka...Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.
Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.
Chyba styki Ci się w bani popaliły.Żenada to te wszystkie zazdrosne i zawistne baby które tu teraz próbują zabłysnąć, to że nie potrafią samodzielnie myśleć ani nawet słuchać lekarza. Dla waszego zaspokojenia ciekawości to jestem tu 8 lat tyle że nie na jednym profilu i doskonale widzę jaki tu panuje podział, zazdrość i zawiść, nic dziwnego że nie ma dziecka skoro jedna z drugą ma tak najebane w głowie że z rodziną się nie spotyka bo ktoś w ciąży jest, innych by spaliły bo mają dzieci a one nie. Same ekspertki tu się wypowiadają i doradzają świezym koleżankom jak można to tak nazwać, tylko problem w tym że same nie mają a jeszcze próbują się wymądrzać jakby wszystkie rozumy zjadły, ustalać jakieś zasady co wolno napisać, co wrzucić, kiedy i na jakim wątku, same specjalistki które nic nie osiągnęły a jeszcze swoimi złotymi radami utrudniają nowym zajść w ciążę.