reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ale jaki jest sens teraz to roztrząsać i co chwilę do tego wracać? Tym bardziej że jej już tu nie ma i pewnie nie wróci 🤷‍♀️ I takie ciągłe pisanie o tym sprawia że trafia to do jeszcze większej grupy osób, bo raczej nie wszyscy zaglądający tu patrzą co kto pisał wcześniej ;)
A no sens chociazby taki, ze to byl jej pierwszy post na grupie staraczek, wiec przyszla tu po to zebym napisac to co wspomniała @hachette .
jesli jest w kolejnej ciazy, a ewidentnie test na to wskazuje to powinna raczej isc na grupe przyszłych mam/2 kresek itp.
takie moje zdanie. Tym bardziej jak sama powiedziala nie starali sie o dziecko.
Milego dnia dziewczyny 🌷

reklama
Jak te dziewczyny potrzebują takich emocji 🤷 mi to totalnie nie przeszkadza. Myślę że one i tak zdają sobie sprawę że nic z tego, może chcą przez chwilę poczuć to uczucie, że się udało. Ludzka psychika płata różne figle. Ja tam jestem z tych co uważają : jak masz potrzebę zaspokoic jakieś swoje
No ja jestem tego samego zdania. Ja np jestem z tych, co testują przed spodziewanym terminem, bo wolę oglądać 3 dni z rzędu negatywny test i już czekać na okres, niż się nastawiać na ciążę do dnia miesiączki a potem cało to rozczarowanie wziać na siebie w 1 dzień :D Tylko też fakt, ze ja nie rozbieram testów, nie dopatruje sie, jak negatyw to negatyw i tyle.

A no sens chociazby taki, ze to byl jej pierwszy post na grupie staraczek, wiec przyszla tu po to zebym napisac to co wspomniała @hachette .
jesli jest w kolejnej ciazy, a ewidentnie test na to wskazuje to powinna raczej isc na grupe przyszłych mam/2 kresek itp.
takie moje zdanie. Tym bardziej jak sama powiedziala nie starali sie o dziecko.
Milego dnia dziewczyny 🌷
To nie był jej pierwszy post w tym wątku. W maju pytała o brak okresu po CC i wstawiała zdjęcie dziecka 🙈

No ja jestem tego samego zdania. Ja np jestem z tych, co testują przed spodziewanym terminem, bo wolę oglądać 3 dni z rzędu negatywny test i już czekać na okres, niż się nastawiać na ciążę do dnia miesiączki a potem cało to rozczarowanie wziać na siebie w 1 dzień :D Tylko też fakt, ze ja nie rozbieram testów, nie dopatruje sie, jak negatyw to negatyw i tyle.
Też jestem niecierpliwa😉 co do rozbierania testu to jestem za leniwa 😂 mi po prostu nie chciałoby się. Ale jak ktoś ma taką potrzebę, to niech to robi. Test to nie bomba, ręki nikomu nie wyrwie🤷

To nie był jej pierwszy post w tym wątku. W maju pytała o brak okresu po CC i wstawiała zdjęcie dziecka 🙈
Chodzi mi o to , ze nie należała do grupy staraczek, nie starała sie „razem z nami”.
Edit: wstawiała zdjecie dziecka… 😏

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beta 52296. Wychodzi 7-8 tydzień. O 16:00 lekarz😉
gratulujemy. W takim razie uciekaj na wątek przyszłych mam, bo pisząc na wątku staraczkowym, że nie planujesz, że wpadka to trochę chyba nie na miejscu. Tu są kobiety, które od kilku lat nie mogą zajść w ciąże. Podkreślam - nie mogą nawet zajść :wink:

Drogie Panie, miłego dnia :) jakie plany na dziś? U mnie wybitnie truskawkowo xD nakupiłam truskawek jak dla wojska ;)

Witaminki zawsze w cenie.

Co do testów, mogę powiedzieć że swojego punktu widzenia. Wcześniej nigdy nie zdarzało mi się wyskakiwać przed @ z testowaniem... do zeszłego miesiąca.. z tym, że zeszły miesiąc mialam totalnie przekichany..może to tak mnie nakręciło?
W każdym razie nic mi to nie pomogło, a jedynie dobijało.. ale tak było u mnie, Ni znaczy że u każdej tak będzie..

Co ma być to będzie, czy walniemy wcześniej 10 testów a'la vizir a 11 już z 2 kreskami czy będziemy czekać..

Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny [emoji106]

reklama
Do góry