Kropka29
Moderator
A ilu dniowe masz cykle? Ile jesteś dpo?Hej dziewczyny, ja już jestem zdolowana dzisiaj 39 dc, wczoraj wieczorem robiłam test pink wyszedł negatywny a @ jak nie było tak nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ilu dniowe masz cykle? Ile jesteś dpo?Hej dziewczyny, ja już jestem zdolowana dzisiaj 39 dc, wczoraj wieczorem robiłam test pink wyszedł negatywny a @ jak nie było tak nie ma
To mój 5 cykl po poronieniu, a jeżeli chodzi o owulacje to nie wyłapałam konkretnego peak.Hej, wiesz czy miałaś owulację? Ja miałam jeden taki cykl po poronieniu, że okres nie przyszedł sam i lekarz dał mi leki na wywołanie.
Przed zabiegiem miałam tak ok. 34 dni.A ilu dniowe masz cykle? Ile jesteś dpo?
Przed zabiegiem miałam tak ok. 34 dni.
Po zabiegu miałam 26dni ( zabieg był w styczniu) czyli 4 cykle miałam takie, no i teraz te 39 dni już.
A po owulacji nie wiem bo nie wyłapałam, wyżej dodałam zdjęcia testow.
To zrozumiałam, ale znając ryzyko i niechęć posiadania dalszego potomstwa, czemu się nie zabezpieczali, nawet podwójnie. Teraz trzeba mieć tylko nadzieję aby wszystko było dobrze...
Dokładnie
Wg mnie z tych testów wynika, że nie miałaś owulacji w tym terminie. Jeśli nie robiłaś dalej testów to bardzo możliwe, że była ona później i dlatego opóźnienie w cyklu.
Jeśli teraz masz podwyższoną temperaturę i ból piersi to może oznaczać, że owulacja była jakoś tydzień temu z hakiem więc wszystko zależy jak długą masz fazę lutealna, ale i z tydzień może być jeszcze do @
Fazę lutealna zwykle miałam 14 dni.Wg mnie z tych testów wynika, że nie miałaś owulacji w tym terminie. Jeśli nie robiłaś dalej testów to bardzo możliwe, że była ona później i dlatego opóźnienie w cyklu.
Jeśli teraz masz podwyższoną temperaturę i ból piersi to może oznaczać, że owulacja była jakoś tydzień temu z hakiem więc wszystko zależy jak długą masz fazę lutealna, ale i z tydzień może być jeszcze do @
Ja za clo placilam 80 zlChciałabym Wam coś podpowiedzieć. Kupiłam dostinex 8tabletek w aptece "pod milorzebem" i zapłacilam 135 zl. Dziś kupiłam w aptece dr.max+ i zapłacilam 83 zł. 52 zł różnicy to ogromna przebitka tak więc polecam tą aptekę Wam. Clo 10 tabletek 60 zł, Wy też tyle placicie w innych aptekach? Wydatki mamy ogromne wszystkie przez to leczenie, więc dobre i to w kieszeni
Mysle, ze spoznia ci sie z stresu, nigdy dotad tal nie mialas ? Moze torbiel?Dziewczyny czy okres może sam z siebie zaniknąć ? Bardzo się stresuje tym faktem już ponad tydz mi się spóźnia okres ciąża wykluczona na 100% bo test negatywny wiadomo ze do ginekologa się udam ale pytam tak ogólnie
Mysle, ze spoznia ci sie z stresu, nigdy dotad tal nie mialas ? Moze torbiel?Dziewczyny czy okres może sam z siebie zaniknąć ? Bardzo się stresuje tym faktem już ponad tydz mi się spóźnia okres ciąża wykluczona na 100% bo test negatywny wiadomo ze do ginekologa się udam ale pytam tak ogólnie