reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tak, właśnie miałam pisać. Niestety TSH jeszcze bardziej spadło, jest 0,01 😖 Ft4 się podniosło, więc to akurat dobrze, no ale i tak w poniedziałek będę dzwonić do endokrynolog. Mega to dla mnie dziwne, bo za pierwszym razem jak tak spadło to czułam się naprawdę fatalnie i odkąd zmniejszyłam dawkę to było już ok i byłam pewna, że TSH będzie wyższe. Tak sobie myślę, czy np. owulacja może mieć jakiś wpływ na wynik? Z tego co wiem to raczej nie, ale z tego wychodzi, że ja w ogóle nie powinnam brać euthyroxu
Czyli mamy taką samą sytuację. Ja teraz przez tydzień wgl nie biorę nic i potem zobaczymy, co mi powie endo. Nie wiem też, czy powinnyśmy brać dalej i czekać czy zmienić leki.

reklama
Weszłam w swoją aplikację monitorującą mój cykl i wiecie co,zaczęłam sprawdzać z nudów różne formy ustawień. Zamiast wpisów ręcznych wstawiłam statystyki według podanych przez siebie informacji 🤣 i według apki @spóźnia mi się 5 dni 😳🙈przy tych zapisach, masakra ale mi na łep wali czekając na @😂A objawów nadchodzącej nie ma żadnych. Idę chyba spać bo szaleje 😂😂😂
Dobrej nocy :)

Weszłam w swoją aplikację monitorującą mój cykl i wiecie co,zaczęłam sprawdzać z nudów różne formy ustawień. Zamiast wpisów ręcznych wstawiłam statystyki według podanych przez siebie informacji [emoji1787] i według apki @spóźnia mi się 5 dni [emoji15][emoji85]przy tych zapisach, masakra ale mi na łep wali czekając na @[emoji23]A objawów nadchodzącej nie ma żadnych. Idę chyba spać bo szaleje [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrej nocy :)

Dlatego aplikacje się nie nadają do tego, one sobie liczą statystyki i nic poza tym. A skąd ona ma wierdziec kiedy miałaś owu? [emoji16]

Dlatego aplikacje się nie nadają do tego, one sobie liczą statystyki i nic poza tym. A skąd ona ma wierdziec kiedy miałaś owu? [emoji16]
Tak wiem ale aplikacja jest dla mnie podparciem w staraniu się o dziecko. I raczej tylko sprawdzam czy się zgadza wszystko. Do tej pory się nie pomyliła :) ale i tak wszystko zapisuję sobie w notesie żeby mieć czarno na białym.

Dzień dobry dziewczynki :)
U mnie nadal brak 🐒
Czekam sobie cierpliwie test i dziś nie robię.
Oznak też brak tzn.rano nim wstałam trochę kuło mnie podbrzusze ale jak wstałam po mierzeniu temp. do wc przeszło.
Temp.37.1 wczoraj 37.0 w piątek 36.9 więc sobie rośnie. Piersi nie bolą czasami mam uczucie jak by je ktoś mocniej ścisnol.i czasami lewy jajnik da o sobie znać :) Zobaczymy czczcoś.syie rozkręci w dzień
Miłej niedzieli kochane ;)

Aplikacja nosi nazwę kalendarz miesiaczkowy zwykła.najprostrza jaką znalazłam :)

Są aplikacje „uczące się” naszego cyklu i przyznam, ze rzeczywiście z czasem coraz lepiej przewidują cykl, szczególnie, jeśli wpisuje się objawy i temperaturę. Ja przestałam wpisywać cokolwiek innego niż temperaturę pare dobrych miesięcy temu, ale przewidywania u mnie wciąż są dość trafne. Mówię o OF i FF, wizualnie jeśli chodzi o wykres preferuje FF, ale jakoś tak jeszcze OF nie umiem całkiem porzucić [emoji16]

reklama
Mi się okres po zabiegu przesunął o ok tydzień. Miesiączka powinna się pojawić do ok 6tyg po zabiegu. Nie miałaś wizyty kontrolnej po zabiegu? Ile wtedy krwawiłaś? Myślę że do wizyty powinna się pojawić, jak nie to i tak masz wizytę to lekarz powinien powiedzieć co i jak.
Krwawilam w dniu samego zabiegu, potem 2 tyg pozniej 2 dni plamien tak jak napisalam. I cisza od tamtej pory. Wizyty kontrolnej szybciej nie mialam, bo ginekolog chciala mnie zobaczyć gdy wystapi miesiączka a właściwie po niej ale z racji ze nie pojawia sie, to sie martwie. Rok temu.mialam kyzeczkowanie i wystapila dokładnie 28 dni pozniej tak jak moje cykle.

Do góry