reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Jak w piątek wieczorem test owulacyjny był pozytywny, a od wczoraj rana już się robi coraz bardziej negatywny to by znaczyło, ze kiedy mogła być owulacja? Ja zupełnie tego nie ogarniam, bo jeszcze do niedawna mój każdy test czy to 5, 14 czy 20 dc był fałszywie pozytywny [emoji2962]

reklama
Hej laski, witam się w 1dc 😭 kur*wa jak mi smutno....tak tak wiem, nowy miesiąc nowe możliwości, głowa do góry 💪 jutro mi przejdzie ale dzisiaj daje sobie prawo do bycia smutna...zaczynam 4cs ✌️
Przykro mi :( płacz wkórwia*j się to pomaga.
Ja dziś powinnam dostać 🐒. Narazie cisza. Mój twierdzi że nie dostanę 🤦‍♀️
Zastanawiam się czy nie dostanę bo ciąża czy menopauza.. kuzwa strasznie się boję że w wieku 37 lat zacznę przekwitac i już dupa będzie..
Też od rana chodzę na wkur*wie,dre ryja na wszystkich,córka opiernicz dostała z rana bo do kościoła nie chciała iść a zaledwie 2 tyg.od komunii minęło..
Syn opiernicz zebra bo nie chciało mu się pójść po truskawki dla starej matki 🙈😂😂
Masakra współczuję tej mojej rodzinie 🤦‍♀️😂😂😂😂

A jak wygląda endometrium? Miałaś sprawdzane?
Tak. W miarę ładnie rośnie. W okolicy owu ok 8mm.
Może taka moja uroda? Zawsze miałam krótkie. Dzień/dwa, a potem plamienie. Do 4 dni wszystko i po temacie.
W tym cyklu 40dniowym- owu (24 dc) niby potwierdzona. Więc brak owu raczej nie był powodem. Czytam w necie, że przy PCOS takie są... ale co to za wyjaśnienie?

Mam pytanie trochę z innej beczki, jaki macie sposób na przechowywanie i segregowanie wszystkich badań? Ja używam takiej plastikowej teczki z przegrodami, ale szczerze mówiąc średnio mi się to sprawdza, bo wszystko mam w jednej przegrodzie i miesza mi się chronologia, jak czegoś szukam to jest dramat 🙄 zupełnie nie mam na to pomysłu a tych badań to mam cały stos. Nie wiem, może dodatkowo zapisywać to wszystko w kalendarzu i zaznaczać jakoś dodatkowo zakładkami? 🤔

Hej laski, witam się w 1dc 😭 kur*wa jak mi smutno....tak tak wiem, nowy miesiąc nowe możliwości, głowa do góry 💪 jutro mi przejdzie ale dzisiaj daje sobie prawo do bycia smutna...zaczynam 4cs ✌️
Hej. Przykro ze sie Ci nie udalo w tym cyklu :/ masz prawo byc zla, plakac itd. Kazda z nas przez to przechodzi 😏
„Na pocieszenie” moge Ci powiedziec ze moj 24cs skonczyl sie niepowodzeniem :) ale lece dalej z tematem 😁 nie poddam sie dopoki sie nie uda ;)
trzymam kciuki za to zeby kolejny cykl byl owocny :)✊🏼

Mam pytanie trochę z innej beczki, jaki macie sposób na przechowywanie i segregowanie wszystkich badań? Ja używam takiej plastikowej teczki z przegrodami, ale szczerze mówiąc średnio mi się to sprawdza, bo wszystko mam w jednej przegrodzie i miesza mi się chronologia, jak czegoś szukam to jest dramat 🙄 zupełnie nie mam na to pomysłu a tych badań to mam cały stos. Nie wiem, może dodatkowo zapisywać to wszystko w kalendarzu i zaznaczać jakoś dodatkowo zakładkami? 🤔
Ja mam segregator od mamyginekolog Jestem Kobieta ;) idealny jak dla mnie! Polecam bardzo ;) nawet moj ginek chwalił ze fajnie zorganizowany i ma duzo potrzebnych informacji.

Załączniki

• 9D968B5E-DC48-4E32-BAD5-5391ABEB370B.jpeg
    9D968B5E-DC48-4E32-BAD5-5391ABEB370B.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Mam pytanie trochę z innej beczki, jaki macie sposób na przechowywanie i segregowanie wszystkich badań? Ja używam takiej plastikowej teczki z przegrodami, ale szczerze mówiąc średnio mi się to sprawdza, bo wszystko mam w jednej przegrodzie i miesza mi się chronologia, jak czegoś szukam to jest dramat [emoji849] zupełnie nie mam na to pomysłu a tych badań to mam cały stos. Nie wiem, może dodatkowo zapisywać to wszystko w kalendarzu i zaznaczać jakoś dodatkowo zakładkami? [emoji848]

Ja też mam ten segregator od mamyginekolog i super się sprawdza ☺️

Załączniki

• EA5A5135-9CCB-4111-8EF3-AA2805E22ABF.jpeg
    EA5A5135-9CCB-4111-8EF3-AA2805E22ABF.jpeg
    335,8 KB · Wyświetleń: 58
Do góry