reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny 21 maja powinnam mieć owulke ( z moich obliczeń ) a test owulacyjny wyszedł pozytywny dopiero 29 czyli od tego pozytywnego testu liczmy 15dni fazy lutelnej to okres będzie 13 czerwca ? I cykl będzie trwał 36 dni czy jak to liczyć ? Bo normalnie mam 28-29 dniowe
Owulacja czasami lubi sie przesunac wtedy tez cykl jest inny w Twoim wypadku dłuższy, nie sugerowałabym sie obliczeniami tylko obserwacja wlasnego ciała i testami owulacyjnymi ktore robisz ;) czyli przyjęłabym ze owulacja byla 29. czułaś kiedy masz owulacje? Obserwujesz sluz?
Cześć dziewczyny. U mnie 2 dc i właściwie juz po miesiączce. Male plamienie zostało 🙈
Kurcze wiesz ze mam podobnie, dzis 2dc i jakas skąpa ta miesiaczka, inna niz zwykle. Ciekawe czy stymulacja i te zastrzyki maja na to jakis wpływ 🤔

reklama
Owulacja czasami lubi sie przesunac wtedy tez cykl jest inny w Twoim wypadku dłuższy, nie sugerowałabym sie obliczeniami tylko obserwacja wlasnego ciała i testami owulacyjnymi ktore robisz ;) czyli przyjęłabym ze owulacja byla 29. czułaś kiedy masz owulacje? Obserwujesz sluz?

Kurcze wiesz ze mam podobnie, dzis 2dc i jakas skąpa ta miesiaczka, inna niz zwykle. Ciekawe czy stymulacja i te zastrzyki maja na to jakis wpływ 🤔
właśnie w tym cyklu wszystko na odwrót zawsze test pozytywny owu wychodzil 13-15 dc i był śluz płodny a w tym zero śluzu późny pozytyw nie wiem co się dzieje

właśnie w tym cyklu wszystko na odwrót zawsze test pozytywny owu wychodzil 13-15 dc i był śluz płodny a w tym zero śluzu późny pozytyw nie wiem co się dzieje
Może bylas chora, przeziebiona, moze jakis stres itd . Duzo rzeczy na to wpływa a czasami po prostu tak sie dzieje :) wiec jesli to jednorazowe nie martwiłabym sie bardzo na zapas :)

Ja tak mam często. Ale nigdy sie nad tym nie zastanawiałam. U mnie cykl naturalny.. no nic. Zobaczymy:)

Wszystkiego co najlepsze [emoji7] dużo zdrowka i ujrzenia dwóch kreseczek [emoji258][emoji253]
Sto lat kochana! 🎂Imprezka dziś? 😊🍸🍹🥂

Dziękuję ❤️ Imprezka to za dużo powiedziane, ale przyjechała rodzina i sobie fajnie spędziliśmy czas ☺️ Mam nadzieję, że to jeden z ostatnich dni, kiedy piłam alkohol w ciągu najbliższych 9 miesięcy 😅

Jak skoczyła to może już być po owu [emoji39]

Być może, ale trochę mnie to zdziwiło, że tak szybko, chociaż ja ostatnio mam sporo krótsze cykle.

Dziękuję ❤️ Imprezka to za dużo powiedziane, ale przyjechała rodzina i sobie fajnie spędziliśmy czas ☺️ Mam nadzieję, że to jeden z ostatnich dni, kiedy piłam alkohol w ciągu najbliższych 9 miesięcy 😅

Być może, ale trochę mnie to zdziwiło, że tak szybko, chociaż ja ostatnio mam sporo krótsze cykle.
Jak tam, miałas już wyniki? :)

reklama
Jak tam, miałas już wyniki? :)
Tak, właśnie miałam pisać. Niestety TSH jeszcze bardziej spadło, jest 0,01 😖 Ft4 się podniosło, więc to akurat dobrze, no ale i tak w poniedziałek będę dzwonić do endokrynolog. Mega to dla mnie dziwne, bo za pierwszym razem jak tak spadło to czułam się naprawdę fatalnie i odkąd zmniejszyłam dawkę to było już ok i byłam pewna, że TSH będzie wyższe. Tak sobie myślę, czy np. owulacja może mieć jakiś wpływ na wynik? Z tego co wiem to raczej nie, ale z tego wychodzi, że ja w ogóle nie powinnam brać euthyroxu

Do góry