reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jak dokładnie działa ten dostinex?[emoji23] bo ja mam prolaktynę na poziomie 93 jak ostatnio badałam i mam przyjmować raz w tyg 1/2 tabletki, a tu się okazuje, że taka sama dawka jest przepisywana przy prolaktynie powyżej 30[emoji848] Jakieś inne czynniki poza wysokością prolaktyny mają znaczenie typu wiek, waga?
Może normy laboratoryjne są inne.

Szczerze? U nas chyba wszyscy znajomi z którymi się spotykamy i raczej większa część rodziny wie że byłam w ciąży i poroniłam. Od tego czasu nikt głupio nie dogaduje... Nie licząc dziadka który nie ma wyczucia i nie umie zajarzyć że bolą mnie jego głupie pytania i zagadywanie 🤨

Kurcze, sporo tego. A czemu laparo? To już kwalifikowane jest jako operacja, prawda?

Jeju, ja też dzisiaj walczyłam w pracy o przetrwanie 🙈 dwie kawy i dalej zero poprawy... Mnie nawet siedzenie męczyło 🤦‍♀️ idę się właśnie zdrzemnąć i mam nadzieję że znajdę później siły na sprzątanie 🙄
Nic nie mów ja od 6.30 walczę a do 19.00 w pracy siedzę chyba taki dzień. Też powiedziałam mojemu że wracam do domu zjadłam kolację i idę spać bo normalnie nie daje rady dziś do tego jeszcze głowa zaczyna mnie boleć :(

Hejka!
Dawno mnie tu nie bylo...
Oczekuje na okres i po chce isc do nowego specjalisty i to bedzie pierwsza wizyta u niego. Nie wiem czy udac sie zaraz po ostanim dniu krwawienia (czyli ok 5 dc) czy lepiej udac sie juz w okolicy prawdopodobnej owulacji (czyli nie mam pojecia kiedy ale na pewno nie wczesniej niz 10dc)? Dodam, ze pierwsa wizyta 250 zl... ale jesli chcialby stymulowac od razu ten cykl to chyba lepiej od razu po krwawieniu?

reklama
Hejka!
Dawno mnie tu nie bylo...
Oczekuje na okres i po chce isc do nowego specjalisty i to bedzie pierwsza wizyta u niego. Nie wiem czy udac sie zaraz po ostanim dniu krwawienia (czyli ok 5 dc) czy lepiej udac sie juz w okolicy prawdopodobnej owulacji (czyli nie mam pojecia kiedy ale na pewno nie wczesniej niz 10dc)? Dodam, ze pierwsa wizyta 250 zl... ale jesli chcialby stymulowac od razu ten cykl to chyba lepiej od razu po krwawieniu?
Hej 🙌🏼 Jesli chcesz stymulować cykl to 5dc jest idealny na wizyte :) a czemu zmieniasz lekarza?

Do góry