reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
No właśnie nie, bo te wszystkie badania naprawdę dobrze wyglądają. 4 dzień cykluZobacz załącznik 1276388
Wiesz co wiem że lh i fsh jakiś stosunek do siebie musi mieć,ale nie wiem dokładnie to nie będę się wymadrzac, dziewczyny tu na pewno chętnie podpowiedzą które wiedzą 😊 progesteronu nie robi się na początku cyklu,bo to nic nie daje,ale ja też na początku przygody ze staraniami zrobiłam😂 lekarz mi je wyrzucił bo te badanie nic nie mówi. A co do prolaktyny to masz za wysoką. Ja mam identyczne normy jak Ty a mój wynik to 30,5. Dostałam dostinex na zbicie bo mówiła że nie zajde z taką. Bo to górna granica normy, a Ty jednak tą normę nieznacznie,ale przekroczyłas. Co wiedziałam to powiedziałam😊 mam nadzieję że się chodz trochę przyda. Fajnie mieć rówieśniczke w grupie, jesteśmy w tym samym wieku😊 ile Twój partnerka lat? Długo się staracie? Robił nasienie? Chorujesz na coś? 😊

Jak dokładnie działa ten dostinex?[emoji23] bo ja mam prolaktynę na poziomie 93 jak ostatnio badałam i mam przyjmować raz w tyg 1/2 tabletki, a tu się okazuje, że taka sama dawka jest przepisywana przy prolaktynie powyżej 30[emoji848] Jakieś inne czynniki poza wysokością prolaktyny mają znaczenie typu wiek, waga?

Ostatnia edycja:
Odezwałam się na pv
Wiesz co wiem że lh i fsh jakiś stosunek do siebie musi mieć,ale nie wiem dokładnie to nie będę się wymadrzac, dziewczyny tu na pewno chętnie podpowiedzą które wiedzą [emoji4] progesteronu nie robi się na początku cyklu,bo to nic nie daje,ale ja też na początku przygody ze staraniami zrobiłam[emoji23] lekarz mi je wyrzucił bo te badanie nic nie mówi. A co do prolaktyny to masz za wysoką. Ja mam identyczne normy jak Ty a mój wynik to 30,5. Dostałam dostinex na zbicie bo mówiła że nie zajde z taką. Bo to górna granica normy, a Ty jednak tą normę nieznacznie,ale przekroczyłas. Co wiedziałam to powiedziałam[emoji4] mam nadzieję że się chodz trochę przyda. Fajnie mieć rówieśniczke w grupie, jesteśmy w tym samym wieku[emoji4] ile Twój partnerka lat? Długo się staracie? Robił nasienie? Chorujesz na coś? [emoji4]

reklama
Wyniki z poczatku miesiaca jak widze wiec dziwne ze tak szybko udalo Ci sie zbić prolaktyne tak bardzo [emoji51]
Wyniki po 3 tabletkach
IMG_20210528_152839.jpeg

Do góry