12aniolek
Fanka BB :)
Ile wyniosły cie tw badania? Pytam bo robie w tym samym laboratoriumNo właśnie nie, bo te wszystkie badania naprawdę dobrze wyglądają. 4 dzień cykluZobacz załącznik 1276388
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile wyniosły cie tw badania? Pytam bo robie w tym samym laboratoriumNo właśnie nie, bo te wszystkie badania naprawdę dobrze wyglądają. 4 dzień cykluZobacz załącznik 1276388
Wiesz co wiem że lh i fsh jakiś stosunek do siebie musi mieć,ale nie wiem dokładnie to nie będę się wymadrzac, dziewczyny tu na pewno chętnie podpowiedzą które wiedzą progesteronu nie robi się na początku cyklu,bo to nic nie daje,ale ja też na początku przygody ze staraniami zrobiłam lekarz mi je wyrzucił bo te badanie nic nie mówi. A co do prolaktyny to masz za wysoką. Ja mam identyczne normy jak Ty a mój wynik to 30,5. Dostałam dostinex na zbicie bo mówiła że nie zajde z taką. Bo to górna granica normy, a Ty jednak tą normę nieznacznie,ale przekroczyłas. Co wiedziałam to powiedziałam mam nadzieję że się chodz trochę przyda. Fajnie mieć rówieśniczke w grupie, jesteśmy w tym samym wieku ile Twój partnerka lat? Długo się staracie? Robił nasienie? Chorujesz na coś?No właśnie nie, bo te wszystkie badania naprawdę dobrze wyglądają. 4 dzień cykluZobacz załącznik 1276388
Prolaktyna zdecydowanie za wysoka a progesteronu nie bada sie na poczatku cykluNo właśnie nie, bo te wszystkie badania naprawdę dobrze wyglądają. 4 dzień cykluZobacz załącznik 1276388
Prolaktyna zdecydowanie za wysoka a progesteronu nie bada sie na poczatku cyklu
Ile wyniosły cie tw badania? Pytam bo robie w tym samym laboratorium
Ja w pierwszej ciąży tak bardzo byłam pewna, że to na @, że dotarłam do lekarza dopiero w 6 tygodniu [emoji85] Pierwszy test miałam negatywyny, więc tak sobie czekałam i czekałam. Także jeszcze nic nie jest stracone
Wiesz co wiem że lh i fsh jakiś stosunek do siebie musi mieć,ale nie wiem dokładnie to nie będę się wymadrzac, dziewczyny tu na pewno chętnie podpowiedzą które wiedzą [emoji4] progesteronu nie robi się na początku cyklu,bo to nic nie daje,ale ja też na początku przygody ze staraniami zrobiłam[emoji23] lekarz mi je wyrzucił bo te badanie nic nie mówi. A co do prolaktyny to masz za wysoką. Ja mam identyczne normy jak Ty a mój wynik to 30,5. Dostałam dostinex na zbicie bo mówiła że nie zajde z taką. Bo to górna granica normy, a Ty jednak tą normę nieznacznie,ale przekroczyłas. Co wiedziałam to powiedziałam[emoji4] mam nadzieję że się chodz trochę przyda. Fajnie mieć rówieśniczke w grupie, jesteśmy w tym samym wieku[emoji4] ile Twój partnerka lat? Długo się staracie? Robił nasienie? Chorujesz na coś? [emoji4]
Wyniki z poczatku miesiaca jak widze wiec dziwne ze tak szybko udalo Ci sie zbić prolaktyne tak bardzoHehe tak mi kazano. Ale robiłam też w 21 DC i wyszedł super. Prolatyna już zbita do 0.5
Wyniki po 3 tabletkachWyniki z poczatku miesiaca jak widze wiec dziwne ze tak szybko udalo Ci sie zbić prolaktyne tak bardzo [emoji51]