K
Kropka.88
Gość
No to tylko pogratulowaćWyniki po 3 tabletkachZobacz załącznik 1276440
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tylko pogratulowaćWyniki po 3 tabletkachZobacz załącznik 1276440
No to tylko pogratulować
@iza_rz_97 Stosunek lh:fsh bardzo ładny 1,2. Zresztą trzech moich ostatnich lekarzy powiedziało mi, że na ten stosunek już się nie patrzy, bo to jakaś stara metoda A mówiło się o podejrzeniu pcos powyżej 1,5. Ja mam zazwyczaj 1,5-1,8 i jak wiecie pcos u mnie jednoznacznie nie stwierdzono.Wiesz co wiem że lh i fsh jakiś stosunek do siebie musi mieć,ale nie wiem dokładnie to nie będę się wymadrzac, dziewczyny tu na pewno chętnie podpowiedzą które wiedzą progesteronu nie robi się na początku cyklu,bo to nic nie daje,ale ja też na początku przygody ze staraniami zrobiłam lekarz mi je wyrzucił bo te badanie nic nie mówi. A co do prolaktyny to masz za wysoką. Ja mam identyczne normy jak Ty a mój wynik to 30,5. Dostałam dostinex na zbicie bo mówiła że nie zajde z taką. Bo to górna granica normy, a Ty jednak tą normę nieznacznie,ale przekroczyłas. Co wiedziałam to powiedziałam mam nadzieję że się chodz trochę przyda. Fajnie mieć rówieśniczke w grupie, jesteśmy w tym samym wieku ile Twój partnerka lat? Długo się staracie? Robił nasienie? Chorujesz na coś?
@iza_rz_97 Stosunek lh:fsh bardzo ładny 1,2. Zresztą trzech moich ostatnich lekarzy powiedziało mi, że na ten stosunek już się nie patrzy, bo to jakaś stara metoda [emoji2370] A mówiło się o podejrzeniu pcos powyżej 1,5. Ja mam zazwyczaj 1,5-1,8 i jak wiecie pcos u mnie jednoznacznie nie stwierdzono.
Ja to rozumiem, ale te wydłużone cykle trwają chyba dopiero od paru miesięcy?U mnie podejrzewają chyba że względu na długość cyklu i niby obraz
No jest bardzo niska teraz, sporo poniżej normy. Konsultowalas juz wynik z lekarzem? Jakie leki bralas?Mnie zastanawialo czy nie za bardzo spadła.. no ale chyba jest ok.
Szczerze? U nas chyba wszyscy znajomi z którymi się spotykamy i raczej większa część rodziny wie że byłam w ciąży i poroniłam. Od tego czasu nikt głupio nie dogaduje... Nie licząc dziadka który nie ma wyczucia i nie umie zajarzyć że bolą mnie jego głupie pytania i zagadywanieOgólnie masakra... Nawet nie wiem jaka jest złota rada na to, żeby ludzie się nie odzywali w tym temacie, ale ogólnie cie wspieram mocno bo wiem co przechodzisz i jakie to są okropne uczucia i trzymaj się mocno jestem pewna, ze w końcu przytulisz swojego bobaska.
Kurcze, sporo tego. A czemu laparo? To już kwalifikowane jest jako operacja, prawda?U mnie też dziś 1dc 9-11.06 kładę się do szpitala na laparo, histeroskopię i drożność (chromopertubacja) i niech się dzieje
Jeju, ja też dzisiaj walczyłam w pracy o przetrwanie dwie kawy i dalej zero poprawy... Mnie nawet siedzenie męczyło idę się właśnie zdrzemnąć i mam nadzieję że znajdę później siły na sprzątanieA ja dziś chodzę i ziewam 2 kawy wypiłam i normalnie śpię na stojąco jak patrzę że przede mną prawie 7h w pracy to aż mnie coś trafia. Kocham swoją pracę ale dziś jest jakaś masakra. Wogule czuje się jakas taka wypluta lewy jajnik mnie szczypie ,kluje,boli dziwne uczucie do określenia, i czuje się taka pełna jak bym arbuza połknęła. A co u was kochane ???
Ja to rozumiem, ale te wydłużone cykle trwają chyba dopiero od paru miesięcy?
No jest bardzo niska teraz, sporo poniżej normy. Konsultowalas juz wynik z lekarzem? Jakie leki bralas?
Lekarz chce sprawdzić czy nie mam endometriozy lub jakichkolwiek innych nieprawidłowości w macicy. Nie wiem, czy to jest już operacja, ale będę miała narkozę, więc chyba tak? Nie znam sięSzczerze? U nas chyba wszyscy znajomi z którymi się spotykamy i raczej większa część rodziny wie że byłam w ciąży i poroniłam. Od tego czasu nikt głupio nie dogaduje... Nie licząc dziadka który nie ma wyczucia i nie umie zajarzyć że bolą mnie jego głupie pytania i zagadywanie
Kurcze, sporo tego. A czemu laparo? To już kwalifikowane jest jako operacja, prawda?
Jeju, ja też dzisiaj walczyłam w pracy o przetrwanie dwie kawy i dalej zero poprawy... Mnie nawet siedzenie męczyło idę się właśnie zdrzemnąć i mam nadzieję że znajdę później siły na sprzątanie
I ile to było miesięcy temu?Dokładnie pierwszym wydłużonym cyklem był ten po ciąży biochemicznej.