reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Trzymam mocno za was wszystkie kciuki [emoji110] Tak wiele tu różnych historii, ale cel jeden, wspólny. Wierzę, że wszystkim nam się już niedługo uda [emoji173]

Ja mam 27 lat.

Jak się kogoś oznacza pisząc odpowiedź? Korzystam z aplikacji. Wpisuje @ i pierwsze litery nicku, ale nic się nie pojawia. Muszę kopiować i wklejać? [emoji16]

Trzymam mocno za was wszystkie kciuki [emoji110] Tak wiele tu różnych historii, ale cel jeden, wspólny. Wierzę, że wszystkim nam się już niedługo uda [emoji173]

Ja mam 27 lat.

Jak się kogoś oznacza pisząc odpowiedź? Korzystam z aplikacji. Wpisuje @ i pierwsze litery nicku, ale nic się nie pojawia. Muszę kopiować i wklejać? [emoji16]
Musisz wpisać @ i cały nick [emoji6]

Wiesz co tak właściwie to nie 🙂 po prostu zaciekawiłaś mnie swoim postem. Od lat mam nadmierne owłosienie, w sumie nikomu tego nie zgłaszałam. A jak przeczytałam że może być to powiązane z io to pomyślałam, że może powinnam jednak. Zawsze myślałam, że to po prostu zbyt dużo testosteronu i tyle. Nie myślałam, że może to wynikać z jakiejś "choroby".
No właśnie niekoniecznie z testosteronu, musiałabyś zbadać hormony męskie. Ja też to mam od zawsze, od nastoletnich czasów i myślałam, że taka po prostu moja uroda 😊 napiszę tylko, że glukozę i insulinę na czczo miałam dobrą a i tak endo skierował mnie na krzywą i miała rację 😊

Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?

Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.
W lipcu kończę 29 lat, staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia. Udało się w 6 cs, ale niestety w kwietniu poroniłam, serduszko przestało bić w 9 tygodniu. W czerwcu dostaliśmy zielone światło na kolejne próby, więc już odliczam. Wyszła mi trombofilia (3 mutacje) oraz tarczyca, która uaktywniła się w ciąży, obecnie jest unormowana, więc już wiem na co zwracać uwagę podczas kolejnej ciąży.

reklama
Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?

Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.
Ja dziś zaczęłam 12 cykl starań. Mam 28 lat i już jedno dziecko poczęte bez żadnego problemu w 2 cyklu starań. U nas problem to nieco obniżone parametry nasienia.

Do góry