frez.ja1987
Fanka BB :)
10-11 dni jest ok. Prawidłowa faza lutealna trwa minimum 10 maksimum 16 dni.Szansa jest zawsze [emoji123]
A nie masz czasem za krótkiej fazy lutealnej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10-11 dni jest ok. Prawidłowa faza lutealna trwa minimum 10 maksimum 16 dni.Szansa jest zawsze [emoji123]
A nie masz czasem za krótkiej fazy lutealnej?
A to nie jest tak, że skoro pik lh ma 18dc to owulacja występuje 19-20dc? Przy cyklach 28 dniowych wychodzi 8dni..10-11 dni jest ok. Prawidłowa faza lutealna trwa minimum 10 maksimum 16 dni.
A przepraszam. Myślałam, że to owulacja w 18 dc. Mój błąd W takim razie faktycznie trochę za krótka.A to nie jest tak, że skoro pik lh ma 18dc to owulacja występuje 19-20dc? Przy cyklach 28 dniowych wychodzi 8dni..
A to nie jest tak, że skoro pik lh ma 18dc to owulacja występuje 19-20dc? Przy cyklach 28 dniowych wychodzi 8dni..
Mówiłam o tym swojemu lekarzowi, mówi że jest ok [emoji2368] też liczę to raczej jako 9 dni. Nawet progesteron robiłam w tamtym miesiącu ale był ok, 22
Musisz wpisać @ i cały nick [emoji6]Trzymam mocno za was wszystkie kciuki [emoji110] Tak wiele tu różnych historii, ale cel jeden, wspólny. Wierzę, że wszystkim nam się już niedługo uda [emoji173]
Ja mam 27 lat.
Jak się kogoś oznacza pisząc odpowiedź? Korzystam z aplikacji. Wpisuje @ i pierwsze litery nicku, ale nic się nie pojawia. Muszę kopiować i wklejać? [emoji16]
No właśnie niekoniecznie z testosteronu, musiałabyś zbadać hormony męskie. Ja też to mam od zawsze, od nastoletnich czasów i myślałam, że taka po prostu moja uroda napiszę tylko, że glukozę i insulinę na czczo miałam dobrą a i tak endo skierował mnie na krzywą i miała racjęWiesz co tak właściwie to nie po prostu zaciekawiłaś mnie swoim postem. Od lat mam nadmierne owłosienie, w sumie nikomu tego nie zgłaszałam. A jak przeczytałam że może być to powiązane z io to pomyślałam, że może powinnam jednak. Zawsze myślałam, że to po prostu zbyt dużo testosteronu i tyle. Nie myślałam, że może to wynikać z jakiejś "choroby".
W lipcu kończę 29 lat, staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia. Udało się w 6 cs, ale niestety w kwietniu poroniłam, serduszko przestało bić w 9 tygodniu. W czerwcu dostaliśmy zielone światło na kolejne próby, więc już odliczam. Wyszła mi trombofilia (3 mutacje) oraz tarczyca, która uaktywniła się w ciąży, obecnie jest unormowana, więc już wiem na co zwracać uwagę podczas kolejnej ciąży.Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?
Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.
Ja dziś zaczęłam 12 cykl starań. Mam 28 lat i już jedno dziecko poczęte bez żadnego problemu w 2 cyklu starań. U nas problem to nieco obniżone parametry nasienia.Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?
Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.