35 dzień cyklu dziśHej jesli wyszedl cienias to moze cos jest na rzeczy przypomnij ktory dc dzis masz?
reklama
frankiee
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny [emoji846]
W końcu odważyłam się dołączyć po kilku miesiącach podczytywania w ukryciu. Z niektórymi z was czuje się nawet już dość zżyta, bo kibicowałam mocno co miesiąc, żeby się udało [emoji1696]i oczywiście cały czas to robię. Bardzo dużo się tu nauczyłam i poznałam swój organizm, za co dziękuję [emoji846]
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, teraz jest nasz 4cs. Mam niedoczynność tarczycy, ale TSH uregulowane. Robię testy owulacyjne i mierzę temp.
Gratuluję pozytywnych testów i życzę wszystkim miłego dnia [emoji846][emoji173]
W końcu odważyłam się dołączyć po kilku miesiącach podczytywania w ukryciu. Z niektórymi z was czuje się nawet już dość zżyta, bo kibicowałam mocno co miesiąc, żeby się udało [emoji1696]i oczywiście cały czas to robię. Bardzo dużo się tu nauczyłam i poznałam swój organizm, za co dziękuję [emoji846]
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, teraz jest nasz 4cs. Mam niedoczynność tarczycy, ale TSH uregulowane. Robię testy owulacyjne i mierzę temp.
Chyba one step Ale mam tez bladziochy z innej firmy w sumie to już robiłam 3 inne i to samo zrobię za kilka dni jesczze innyHej, a z jakiej firmy masz te testy? One Step? Jeśli tak, to one są często wadliwe ja też je miałam, bo dostałam do pasków LH z tej samej firmy jak zamawiałam przez internet. Jakieś dwa cykle temu jak robiłam owulaki to pomyslilam paski i zrobiłam bhcg zamiast LH i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam bladziocha oczywiście wtedy milion myśli na sekundę potem poczytałam opinie, i jedna dziewczyna też tak miała i zrobiła eksperyment z wodą - woda też miała bladziocha zrób jutro test z innej firmy 3mam kciuki żeby u Ciebie to była ciąża
porzeczka97
Podobno nucleoloxMam jeszcze pytanie do kopalni wiedzy (czyki do Was)
Jakie suplementy najlepsze dla mezczyzny na poprawe płodności, nasienia?
Właśnie tez wspomnę ze często używalam one step i zawsze biel wiziraHej, a z jakiej firmy masz te testy? One Step? Jeśli tak, to one są często wadliwe ja też je miałam, bo dostałam do pasków LH z tej samej firmy jak zamawiałam przez internet. Jakieś dwa cykle temu jak robiłam owulaki to pomyslilam paski i zrobiłam bhcg zamiast LH i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam bladziocha oczywiście wtedy milion myśli na sekundę potem poczytałam opinie, i jedna dziewczyna też tak miała i zrobiła eksperyment z wodą - woda też miała bladziocha zrób jutro test z innej firmy 3mam kciuki żeby u Ciebie to była ciąża
Też mam niedoczynność. Trzymam kciuki by szybko się udało zobaczyć 2 kreskiCześć dziewczyny [emoji846]
K
Kropka.88
Gość
A ile trwają Twoje cykle? Moze warto powtorzyc test?35 dzień cyklu dziś
K
Kropka.88
Gość
Witamy na pokładzie Trzymam kciuki za powodzenie informuj nas o postępachCześć dziewczyny [emoji846]
Colorful92
SupramenMam jeszcze pytanie do kopalni wiedzy (czyki do Was)
Jakie suplementy najlepsze dla mezczyzny na poprawe płodności, nasienia?
reklama
Kluseczkaaa
Dzieki za odpU nas mąż rozpoczął w tym miesiącu stosować ten suplement. Wiem, że często jest zalecany przez andrologów. Jedyny minus to strasznie duże tabletki, mąż czasami męczy się żeby połknąć.
Podziel się: