reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny [emoji846]
W końcu odważyłam się dołączyć po kilku miesiącach podczytywania w ukryciu. Z niektórymi z was czuje się nawet już dość zżyta, bo kibicowałam mocno co miesiąc, żeby się udało [emoji1696]i oczywiście cały czas to robię. Bardzo dużo się tu nauczyłam i poznałam swój organizm, za co dziękuję [emoji846]

Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, teraz jest nasz 4cs. Mam niedoczynność tarczycy, ale TSH uregulowane. Robię testy owulacyjne i mierzę temp.

Gratuluję pozytywnych testów i życzę wszystkim miłego dnia [emoji846][emoji173]
Witaj:)
Otrzymasz tu na pewno duzo wsparcia.
Ale generalnie to życzę Ci zeby nie bylo ono potrzebne :p

reklama
Jak @ nie przyjdzie w nocy to pewnie ja będę testować :) w środę mam szczepienie i strasznie się stresuje ze jednak może coś się udało. Pewnie do końca nie będę mieć pewności i jeśli coś to w środę rano przetestuje jeszcze raz :/
Kochana trzymam kciuki aby nie przyszła @. Ja jutro termin, jak do wieczora nie przyjdzie to w poniedziałek rano testuje.
Choć nie wiem czy dzień po wyjdzie wiarygodny wynik

Ja dziś mam imprezę u znajomych i wczoraj wyszedł negatywny, ale profilaktycznie wtrzemiezliwosc alkoholowa. Choć mąż twierdzi, ze @ przyjdzie 🤔

Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?

Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.

Powiedzcie proszę coś o sobie, jak długo się staracie, w którym dc jesteście teraz i generalnie jaka jest sytuacja u was? Macie dzieci?

Ja zakończyłam czytanie wątku na dacie styczniowej, bo dużo kłótni się zaczęło i nie jestem na bieżąco.
Staram się o drugie dziecko. Na razie 2cs. Mam testować 26.05 ale czuję, że to nie ten cykl 🙂

reklama

Ja mam niedługo 33 urodziny, nie mamy żadnych dzieci, staramy się chyba z 10 cykl. Dziś jestem w 20dc i tak pokićkanego cyklu jeszcze nie miałam, zakładam ze jeszcze owu nie miałam i pewnie jej nie będzie [emoji848] poza tym plamie po owulacji, na co póki co stosuje luteinę i pomaga. Jesteśmy po podstawowych badaniach i czekam na histeroskopie.

Do góry