reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny
Mam trochę nietypowe pytanie..w koncu lekarz przepisal mi clo..od 5-9 dnia, tylko mam mały problem bo nie wiem od kiedy liczyc pierwszy dzien okresu.Z góry przepraszam za szczegółowy opis.. Wczoraj mialam tylko niewielkie skrzepy przy podcieraniu i w sumie sucha wkładkę,lekko brazowa jakby ubrudzona czekoladą,dzis jest tez przy podcieraniu normalna krew.. czyli kiedy liczyc 1 dzien cyklu? Pozdrawiam

Hej dziewczyny
Mam trochę nietypowe pytanie..w koncu lekarz przepisal mi clo..od 5-9 dnia, tylko mam mały problem bo nie wiem od kiedy liczyc pierwszy dzien okresu.Z góry przepraszam za szczegółowy opis.. Wczoraj mialam tylko niewielkie skrzepy przy podcieraniu i w sumie sucha wkładkę,lekko brazowa jakby ubrudzona czekoladą,dzis jest tez przy podcieraniu normalna krew.. czyli kiedy liczyc 1 dzien cyklu? Pozdrawiam

Ja liczę od krwi [emoji6] miałaś skrzepy bez niej?

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Tak się zastanawiam, planujecie jakiś urlop za granicą w tym roku czy raczej wybieracie Polskę czy może w ogóle nigdzie nie jedziecie? Ja mam urlop w sierpniu, ale ze względu na planowaną przeprowadzkę i zmianę pracy męża chyba nie uda Nam się w tym roku wyjechać ✈️

Hej dziewczyny
Liczyć od pierwszego dnia krwawienia a nie plamień 😊

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Tak się zastanawiam, planujecie jakiś urlop za granicą w tym roku czy raczej wybieracie Polskę czy może w ogóle nigdzie nie jedziecie? Ja mam urlop w sierpniu, ale ze względu na planowaną przeprowadzkę i zmianę pracy męża chyba nie uda Nam się w tym roku wyjechać ✈️
My w tym roku stwierdziliśmy, że będziemy polować na last minute, może się uda.
A co do sytuacji z pracą - to mąż chciałby szukać nowej, ale stwierdził, że dopiero od sierpnia, czyli żeby w wakacje na spokojnie sobie gdzieś pojechać :)

Miłego dnia ❤️ my planujemy urlop na czerwiec i sierpień z tym, że ja od czwartku już zaczynam nową pracę, niby ta sama główna firma ale się okaże czy będę mogła wziąć bo wiecie jak to jest 😄 liczę, że uda się pojechać gdzieś zagranicę w czerwcu i nad Bałtyk w sierpniu ❤️

O tym samym właśnie dzisiaj myślałam 😂 mam 2 tyg urlopu w sierpniu, akurat na rocznice ślubu i chcieliśmy gdzieś lecieć :) narazie myślimy nad Teneryfa albo Fuerteventura - będziemy już raczej oboje po szczepionce wiec nie powinno być problemu.

moze akurat uda Wam się pojechać gdzieś chociaż na pare dni :)

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Tak się zastanawiam, planujecie jakiś urlop za granicą w tym roku czy raczej wybieracie Polskę czy może w ogóle nigdzie nie jedziecie? Ja mam urlop w sierpniu, ale ze względu na planowaną przeprowadzkę i zmianę pracy męża chyba nie uda Nam się w tym roku wyjechać [emoji3575]
My zarezerwowaliśmy w styczniu - na koniec kwietnia wakacje, jak się okazało że nam się udało zobaczyć [emoji3498] i miała być Fuerteventura, ale jak poroniłam to zmieniliśmy na Dominikanę i tydzień temu wróciliśmy [emoji7] było mega, naładowaliśmy baterie, nie liczyliśmy dni, żadnych testów, totalny luz i mimo że się nie udało to jesteśmy dobrej myśli że teraz jakoś pójdzie z gorki. Teraz zaczelam pierwszy cykl stymulowany lametta, dziś 13dc, ale stwierdziliśmy że co ma być to będzie... Żadnego liczenia [emoji9]

Do góry