reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

My zarezerwowaliśmy w styczniu - na koniec kwietnia wakacje, jak się okazało że nam się udało zobaczyć [emoji3498] i miała być Fuerteventura, ale jak poroniłam to zmieniliśmy na Dominikanę i tydzień temu wróciliśmy [emoji7] było mega, naładowaliśmy baterie, nie liczyliśmy dni, żadnych testów, totalny luz i mimo że się nie udało to jesteśmy dobrej myśli że teraz jakoś pójdzie z gorki. Teraz zaczelam pierwszy cykl stymulowany lametta, dziś 13dc, ale stwierdziliśmy że co ma być to będzie... Żadnego liczenia [emoji9]
My strasznie chcieliśmy na Dominikanę ale dopiero co zdałam sobie sprawę z tego ze nie mam nowego paszportu po ślubie 😂😂😂 całkiem mi to wyleciało z głowy przez ta cała pandemie a teraz muszę się za to zabrać

reklama
My strasznie chcieliśmy na Dominikanę ale dopiero co zdałam sobie sprawę z tego ze nie mam nowego paszportu po ślubie [emoji23][emoji23][emoji23] całkiem mi to wyleciało z głowy przez ta cała pandemie a teraz muszę się za to zabrać
[emoji1787][emoji1787] to szybko wyrabiaj i leccie [emoji4] naprawdę z całego serca polecam... Piękne widoki inny świat [emoji16] nie żałuję ani złotówki [emoji4]

[emoji1787][emoji1787] to szybko wyrabiaj i leccie [emoji4] naprawdę z całego serca polecam... Piękne widoki inny świat [emoji16] nie żałuję ani złotówki [emoji4]
Muszę się zorientować jak to wszystko działa bo ja muszę przez ambasadę wyrabiać a to trochę bardziej skomplikowane 🤦🏽‍♀️ Ale Dominikana jest następna na naszej liście jeśli tylko będzie możliwość :) trochę liczyłam na to ze do sierpnia się uda z bejbikiem i nie chcieliśmy tak daleko lecieć, w sierpniu mija nam tez ten ‚magiczny’ rok starań i jeśli faktycznie mielibyśmy się dalej diagnozować to są to spore koszta u nas a my nie umiemy oszczędzać na wakacjach 😂

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Tak się zastanawiam, planujecie jakiś urlop za granicą w tym roku czy raczej wybieracie Polskę czy może w ogóle nigdzie nie jedziecie? Ja mam urlop w sierpniu, ale ze względu na planowaną przeprowadzkę i zmianę pracy męża chyba nie uda Nam się w tym roku wyjechać [emoji3575]

My w tym roku Wyspy Zielonego Przylądka i Grecja [emoji3575]

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Tak się zastanawiam, planujecie jakiś urlop za granicą w tym roku czy raczej wybieracie Polskę czy może w ogóle nigdzie nie jedziecie? Ja mam urlop w sierpniu, ale ze względu na planowaną przeprowadzkę i zmianę pracy męża chyba nie uda Nam się w tym roku wyjechać [emoji3575]
Ja mam też urlop w sierpniu i planuję za granicą ale myślę, że wykupimy coś chwilę przed, bo nigdy nic nie wiadomo co się wydarzy do sierpnia więc wolę nie planować [emoji3060]

Wspomnienia do końca życia, coś wspaniałego! [emoji4]
Dokładnie, nikt nam tego nie odbierze [emoji4]
Muszę się zorientować jak to wszystko działa bo ja muszę przez ambasadę wyrabiać a to trochę bardziej skomplikowane [emoji2362] Ale Dominikana jest następna na naszej liście jeśli tylko będzie możliwość :) trochę liczyłam na to ze do sierpnia się uda z bejbikiem i nie chcieliśmy tak daleko lecieć, w sierpniu mija nam tez ten ‚magiczny’ rok starań i jeśli faktycznie mielibyśmy się dalej diagnozować to są to spore koszta u nas a my nie umiemy oszczędzać na wakacjach [emoji23]
My też liczyliśmy że polecimy w trójkę ale widać los tak chciał [emoji53] nie patrzymy już czy się uda czy nie, jak mamy lecieć na urlop to lecimy bo jeszcze chwilę i nam pyknie 3 lata jak się staramy i nie chcemy tracić czasu... Poprostu co miesiąc odkładamy kasę na wakacje więc tak nie boli. Korzystamy z życia póki jeszcze się da... A może nie pisane nam są dzieci [emoji17] dlatego żyjemy, nie liczymy, żadnych testów owulacyjnych bo idzie zwariować... mamy psia córkę i może kiedyś się doczekamy bejbika, czas pokaże [emoji16] szkoda życia na nerwy i płacze, jest ciężko ale już też gorszy etap obwiniania się mam za sobą, raz się udało to i drugi raz się kiedyś uda [emoji4]

cześć dziewczyny...jak myślicie czy jak dzisiaj śluz zmienił się z płodnego na gęsty lekko biały to jest już po owulacji? dzisiaj 15 dc i ostatnio przez dwa/trzy dni miałam typowy śluz płodny a dzisiaj rano już pojawiał się w postaci gęstych zbitych "glutków" zastanawiam się czy świadczy to już o tym, że ewentualna owulacja już była

Dokładnie, nikt nam tego nie odbierze [emoji4]My też liczyliśmy że polecimy w trójkę ale widać los tak chciał [emoji53] nie patrzymy już czy się uda czy nie, jak mamy lecieć na urlop to lecimy bo jeszcze chwilę i nam pyknie 3 lata jak się staramy i nie chcemy tracić czasu... Poprostu co miesiąc odkładamy kasę na wakacje więc tak nie boli. Korzystamy z życia póki jeszcze się da... A może nie pisane nam są dzieci [emoji17] dlatego żyjemy, nie liczymy, żadnych testów owulacyjnych bo idzie zwariować... mamy psia córkę i może kiedyś się doczekamy bejbika, czas pokaże [emoji16] szkoda życia na nerwy i płacze, jest ciężko ale już też gorszy etap obwiniania się mam za sobą, raz się udało to i drugi raz się kiedyś uda [emoji4]
Mam dokładnie tak samo! Mamy kocia córeczkę i żyć bez niej nie możemy 😂 raz poroniłam wiec myśle ze kiedyś znowu się uda, mam nadzieje! Miałam tylko nadzieje na fajny prezent urodzinowy w czerwcu albo sierpniu na rocznice ślubu 😅

reklama
Mam dokładnie tak samo! Mamy kocia córeczkę i żyć bez niej nie możemy [emoji23] raz poroniłam wiec myśle ze kiedyś znowu się uda, mam nadzieje! Miałam tylko nadzieje na fajny prezent urodzinowy w czerwcu albo sierpniu na rocznice ślubu [emoji28]
Kto wie może dostaniemy prezent na urodziny... Też mam urodziny w czerwcu i mój mąż też [emoji4] trzymam kciuki

Do góry