Bardzo mi przykro, pewnie nic nie jest w stanie Cię pocieszyć.. Ale pamiętaj, że przynajmniej wiesz, że jesteś w stanie zajść w ciążę, trzymam kciuki abyś szybko zaszła i tym razem szczęśliwie! <3Będziemy działać z podwójna mocą! Jestem już pełna wiary mam nadzieję że doczekam się w końcu. A tak się już cieszyliśmy
reklama
vvDomivv
Fanka BB :)
Przykro mi, ale! Dobra wiadomość ze organizm reaguje na stymulacje. Wiem co czujesz bo mialam to samo ale teraz nauczyłam się myśleć ze nowy cykl, nowa szansa. Takze Kochana nosek do góry I czekamy na @ zeby zacząć kolejne starania ja nadal nie dostałam a powinnam bo jutro mam wizytę u mojej gin a muszę być między 1-3 dniem cyklu jak zawsze jak na coś czekam to się że mnie los pod nosem śmiejeTest 14 dpo potwierdzona monitoringiem i w dniu spodziewanej @ o wartości 10 negatywny dziewczyny czekam na tą cholere w takim razie. Pierwsza stymulacja, także się nie załamuje.
vvDomivv
Uff bi juz mi się głupio zrobiło ze publicznie głupotek naopowiadałamZ tego co kojarzę pisałaś, że obraz obserwowali pod rtg więc miałaś hsg a nie sono i do hsg jest zwykły kontrast.
A @vvDomivv ma rację, że do sono używa się "kontrastu w formie pianki"
Nie [emoji16]
Uff bi juz mi się głupio zrobiło ze publicznie głupotek naopowiadałam [emoji28][emoji1787]
coca
Witam się z wami dziewczyny w niedzielę [emoji4] mam pytanko odnośnie waszych @. Jak u was one wyglądają?
Ja miałam przed poronieniem około 28maks30 dniowe. Po poronieniu mam 27dniowe mniej więcej i np srednio dwa dni przed widzę przy podcieraniu się np delikatny ledwo widoczny zafarb na kremowo nastepnego dnia mam leciutkie plamienia tez na papierze i dopiero 3 dnia sie pojawia cała na czerwono [emoji81]małpa. Owulację mam mniej wiecej 14/15dc i zastanawiam się czy tak to ma wyglądać czy nie i czy moje cykle nie są za krótkie aby doszło np do zagnieżdżenia.
Szczerze to wydaje mi się że zawsze miałam takie plamienia przed @ ale kiedyś na to totalnie nie zwracałam uwagi i nie pamiętam czasów przed staraniami( jakby to było inne życie [emoji81])
Progesteron miałam badany w tamtym cyklu 7dpo i wyszedl coś ponad 19. Hormony 3dc też badane i też wszystko w miarę w normie. Pakiet tarczycowy również. I tak zaczęłam się zastanawiać jak to u innych dziewczyn wygląda, bo nigdy z nikim o tym nie rozmawiałam.
Plamienia krótko przes owu są ok. Długość fazy lutealnej tez masz ok bo wychodzi coś koło 12-13 dni wiec w normie [emoji6]
coca
To zależy pewnie od budowy i progu bólu. U mnie bol był tak silny przy zakładaniu balonika ze prawie zemdlalam i o włos a by trzeba było przerwać badanie. A bylam na ketonalu. Takze to bardzo indywidualne sprawa (gdybym miała wybór i musiałabym powtarzać badanie to 3sekund bym siw nie zastanawiała i wybrała narkozę [emoji28]) Ale jeśli się ma dość wysoki próg bólu a w szczególności przeciwskazania do narkozy to jasne ze lepiej bez narkozy [emoji4]
No i przy zapchanych jajowodach tez boli bardziej niż przy drożnych ponoć
K
Kropka.88
Gość
Tak to prawdaNo i przy zapchanych jajowodach tez boli bardziej niż przy drobnych ponoć
reklama
LaraKroft
Hej miłego dnia również dla Ciebie My dopiero niedawno się obudziliśmy Jest plan żeby jechać do zoo więc trochę relaksu dla głowy i ciała PozdrawiamCześć dziewczyny miłego dnia dla Was Ja dzisiaj sobie nieźle pospałam do 11.00 ale w końcu niedziela, można Piszcie co u Was!
Podziel się: