porzeczka97
Fanka BB :)
Test 14 dpo potwierdzona monitoringiem i w dniu spodziewanej @ o wartości 10 negatywny dziewczyny czekam na tą cholere w takim razie. Pierwsza stymulacja, także się nie załamuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry !!!teraz to hormony powoduja taki stan ducha ...słońce zaświeci :-)Test 14 dpo potwierdzona monitoringiem i w dniu spodziewanej @ o wartości 10 negatywny dziewczyny czekam na tą cholere w takim razie. Pierwsza stymulacja, także się nie załamuje.
To nie określenie tylko marka testów się tak nazywa [emoji4]
Przykro mi bardzoTest 14 dpo potwierdzona monitoringiem i w dniu spodziewanej @ o wartości 10 negatywny dziewczyny czekam na tą cholere w takim razie. Pierwsza stymulacja, także się nie załamuje.
Letrozol. Połowa sukcesu już jest bo bynajmniej udało się wywołać tą owu więc niedługo zacznę drugi miesiąc stymulacji, niech moc będzie ze mną a Ty czym jesteś stymulowana?Przykro mi bardzo
Ja tez jestem podczas 1 stymulacji aktualnie. Dzis mam wizyte zobaczymy co ginek powie. Czym bylas stymulowana? Jakie leki ?
trzymaj sie i glowa do gory
Ja tez jestem w czasie pierwszej stymulacji, ale u mnie chyba pęcherzyk nie pękł nawet po zastrzyku, jakieś mam takie przeczucie, więc nic z tego nie będzie, w pon jadę do lekarza... Aktualnie od piątku biorę Duphaston, zaczynam się czuć źleTest 14 dpo potwierdzona monitoringiem i w dniu spodziewanej @ o wartości 10 negatywny dziewczyny czekam na tą cholere w takim razie. Pierwsza stymulacja, także się nie załamuje.
Moim zdaniem najważniejsze, że są regularne. 27 dni to normalny cykl, tylko się cieszyć, że szybciej jest kolejna szansa na zapłodnienie Co do plamień na początku, to mam je od zawsze i pierwsze dziecko urodziłam bez problemu. U każdej @ inaczej się rozkręca.Witam się z wami dziewczyny w niedzielę mam pytanko odnośnie waszych @. Jak u was one wyglądają?
Ja miałam przed poronieniem około 28maks30 dniowe. Po poronieniu mam 27dniowe mniej więcej i np srednio dwa dni przed widzę przy podcieraniu się np delikatny ledwo widoczny zafarb na kremowo nastepnego dnia mam leciutkie plamienia tez na papierze i dopiero 3 dnia sie pojawia cała na czerwono małpa. Owulację mam mniej wiecej 14/15dc i zastanawiam się czy tak to ma wyglądać czy nie i czy moje cykle nie są za krótkie aby doszło np do zagnieżdżenia.
Szczerze to wydaje mi się że zawsze miałam takie plamienia przed @ ale kiedyś na to totalnie nie zwracałam uwagi i nie pamiętam czasów przed staraniami( jakby to było inne życie )
Progesteron miałam badany w tamtym cyklu 7dpo i wyszedl coś ponad 19. Hormony 3dc też badane i też wszystko w miarę w normie. Pakiet tarczycowy również. I tak zaczęłam się zastanawiać jak to u innych dziewczyn wygląda, bo nigdy z nikim o tym nie rozmawiałam.
To zależy pewnie od budowy i progu bólu. U mnie bol był tak silny przy zakładaniu balonika ze prawie zemdlalam i o włos a by trzeba było przerwać badanie. A bylam na ketonalu. Takze to bardzo indywidualne sprawa (gdybym miała wybór i musiałabym powtarzać badanie to 3sekund bym siw nie zastanawiała i wybrała narkozę ) Ale jeśli się ma dość wysoki próg bólu a w szczególności przeciwskazania do narkozy to jasne ze lepiej bez narkozyPod narkoza? ja mialam robiona bez narkozy bez zadnych lekow przeciwbólowych itd. 5min badania i po wszystkim , delikatny bol przez kolka sekund. Dziwi mnie jak ktos mówi ze ma pod narkoza to badanie
Bo w anglii tak bety na zawolanie nie zrobiaPrzypomnij mi dlaczego Ty nie pójdziesz na bete? [emoji3166]