reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Powiedzcie mi proszę czy zdążyło się wam brązowe lekkie plamienie podczas stosowania luteina 50? Czy jest to normalne? Biorę ją 4 dzień 2x1. Lekarz kazał brać je brać 14 dni 😐 ma mi to podi no wyregulować cykl i wznowić owulacje...

Witam w 1dc. Wygląda na to, że test owulacyjny z 30 kwietnia się nie mylił. Mimo to, że przytulanki były wtedy od 29 kwietnia przez 3 dni to i tak nic z tego :(
Ja miałam wczoraj pisać że mam mega PMS, humorki, płacz, od 2 dni czułam zatrzymanie wody w organizmie i dziś w końcu @ się rozkręciła. Obie miałyśmy dwukrotne sygnały co do możliwości owu i ja do tej pory nie wiem kiedy faktycznie była m, myślałam że przy @ będę mieć potwierdzenie, bo miałam taki glutek śluzowy zarówno 12 jak i 16 dc, gdzie zawsze on był 14. Tak więc witam się w 1dc już z zupełnie inną głową. Za dużo ostatnio miałam konkretnych stresów i po prostu odpuszczamy głowę, liczenie itd, chociaż jestem pewna że w głowie dalej to będzie, ale powiedzmy że nie będzie tajmingowania sexu :D Pogodziłam się z myślą że może to potrwać i w tym momencie już nie szkodzi. I tak powinniśmy się skupić teraz na sobie.

Ja miałam wczoraj pisać że mam mega PMS, humorki, płacz, od 2 dni czułam zatrzymanie wody w organizmie i dziś w końcu @ się rozkręciła. Obie miałyśmy dwukrotne sygnały co do możliwości owu i ja do tej pory nie wiem kiedy faktycznie była m, myślałam że przy @ będę mieć potwierdzenie, bo miałam taki glutek śluzowy zarówno 12 jak i 16 dc, gdzie zawsze on był 14. Tak więc witam się w 1dc już z zupełnie inną głową. Za dużo ostatnio miałam konkretnych stresów i po prostu odpuszczamy głowę, liczenie itd, chociaż jestem pewna że w głowie dalej to będzie, ale powiedzmy że nie będzie tajmingowania sexu :D Pogodziłam się z myślą że może to potrwać i w tym momencie już nie szkodzi. I tak powinniśmy się skupić teraz na sobie.
A ja chyba oszaleje. Wczoraj były delikatne bóle, parę kropelek krwi. Poszłam spać, byłam pewna że się rozkręci (jak zawsze przez noc) a tu dzisiaj nic. Nie wieem co się dzieje.

A ja chyba oszaleje. Wczoraj były delikatne bóle, parę kropelek krwi. Poszłam spać, byłam pewna że się rozkręci (jak zawsze przez noc) a tu dzisiaj nic. Nie wieem co się dzieje.
Poczekaj kilka godzin 🙂 mi w trakcie starań organizm płatał straszne figle 🤷 ciekawe co wymyśli teraz po poronieniu 🙈🙊 przechodziłam plamienie kilka dni po owu, brązowe plamienie, różowe plamienie cały dzień przed okresem, okresy krótkie i wodospady Niagara 😂 bolesne i nie, właściwie przerobiłam chyba cały repertuar 🤷

reklama
Do góry