reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

W takim zamiarze za niego zlapalam
Żeby go wyrzucić do kosza [emoji1787][emoji1360] Plus na drugim teście był cień w przeciągu 5 min :) powtórzę za dwa dni i będzie jasne :) pozdrawiam :)

Chodzi o to, ze w tych testach zachodzą różne reakcje i po czasie różne rzeczy mogą się tam pokazać, dlatego wyrzucamy od razu [emoji6] Jeśli widziałaś na drugim teście cień to spokojnie możesz zrobić z porannego moczu, powinno być widać wyraźniej. Ja bym jednak jeszcze odczekała, szczególnie ze te z niebieskim barwnikiem są.. mylące [emoji85] no i poranny Ci nie wyszedł, wiec do popołudniowego miałabym wątpliwości [emoji6]

reklama
Chodzi o to, ze w tych testach zachodzą różne reakcje i po czasie różne rzeczy mogą się tam pokazać, dlatego wyrzucamy od razu [emoji6] Jeśli widziałaś na drugim teście cień to spokojnie możesz zrobić z porannego moczu, powinno być widać wyraźniej. Ja bym jednak jeszcze odczekała, szczególnie ze te z niebieskim barwnikiem są.. mylące [emoji85] no i poranny Ci nie wyszedł, wiec do popołudniowego miałabym wątpliwości [emoji6]
W sumie dobra uwaga , dlaczego popołudniowy miał by wyjsc a poranny nie , po prostu zostawię to wszystko i będę czekała na rozwój wydarzeń :) już powinnam dostać miesiączki , wiec co ma
Byc to bedzie 🤓

Nie wierze .... jak to możliwe wszystkie testy wychodzily mi negatywnie .... a teraz ....? Czy to bedzie kreska fabryczna ????? I to jeszcze wieczorem ?!?!?!
RWPC1AlCIvsDqLjSsBaxmSLPfMWBnKfe_lg.jpg

Będziemy działać z podwójna mocą! Jestem już pełna wiary mam nadzieję że doczekam się w końcu. A tak się już cieszyliśmy 😔
Na pocieszenie powiem że ja z moim R w tym nieszczęsnym chodź pięknym maju jesteśmy wykluczeni :( jedyne co to mam nadzieje że chociaż czerwiec będzie dla nas szczęśliwy

Dziewczyny , głupie pytanie ale czy miałyście kiedyś pozytywy po określonym czasie 5 min ? Zrobiłam dwa pierwszy z rana był negatyw musiałam wyjsc z domu , po godzinie biorę do wywalenia a tam plusik , robiłam testów tysiące nigdy nie było cienia nawet... to powtórzyłam znów po południu , w czasie tych 5 min był już cień cienia , po pol godzinie był już słaby plusik 🤪 i tak sobie tylko myśle czy to jakieś słabe testy czy co🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Mam 28 dzień cyklu

Ja tak miałam, ale na Pinku. Ciąża była.
Natomiast te z niebieskim barwnikiem słyszałam, że przekłamują.

reklama
Do góry