reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Eh, my też w sierpniu rok starań, ale w maju nam mija rok od takiego 'co bedzie to będzie' i braku zabezpieczeń. Ja to jestem na etapie, jakby to miało mi się nigdy nie zdarzyć i jak widzę negatywny test to myślę "no i czego Ty się głupia spodziewałaś"..
Ja w czerwcu 2 lata staran. I mam Dokladnie takie odczucia jak Ty. To chyba normalne na tym etapie staran, zawsze mysle co jeszcze jest nie tak ze sie nie udaje. I z tym testem ta sama mysl

reklama
To ja juz zgupialam 🤣🤣 mialam skierowanie na Sono a mialam badanie z rentgenem i kontrastem 🙈😁
To jest zbyt skomplikowane 🤣 teraz wygooglowałam histeroskopie ale byłam przekonana, że powiedział histerosalpingografia 🙈 przepraszam za zamieszanie! 😑

Załączniki

• Screenshot_2021-05-13-11-53-21-338_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-05-13-11-53-21-338_com.android.chrome.jpg
    258,2 KB · Wyświetleń: 48
Bardzo możliwe, że po wstępnej diagnozie stwierdzili, że jednak potrzebują dokładniejszego obrazu i po prostu zmienili metodę, dla Ciebie nie ma ona większego znaczenia, a do diagnostyki owszem [emoji16]
To ja juz zgupialam [emoji1787][emoji1787] mialam skierowanie na Sono a mialam badanie z rentgenem i kontrastem [emoji85][emoji16]

Luzik [emoji16] kto pyta nie błądzi.
Histeroskopia to luz [emoji28] o 8:15 weszłam na salę o 9:00 już wybudzona, a o 10 byłam w drodze do domu [emoji16]
Moja ginka chciała mnie na obiad chociaż zostawić ale podziękowałam [emoji28]
Przepraszam, że Cię tak wymęczyłam [emoji1787] to ja w takim razie nie dam się ciąć znowu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Hej a mam jeszcze pytanie: jak jest 'ksiażkowo' ze śluzem płodnym? Ile się pojawia przed owulacją? Kończy się zaraz po owulacji czy jeszcze się utrzymuje? Zdaje sobie sprawę, ze u każdej kobiety jest inaczej, ale moze jest jakiś 'odnośnik' :)

Swoją drogą @Alex_Mari jak to jest, że 8.05 byłaś w 3+1 tc, a 13.05 piszesz, że straciłaś ciążę w 4+5? Skoro podobno już 6.05 beta byla 26 to z czego cieszyłaś się 8.05 mając 8?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• Screenshot_20210513_121023.jpg
    Screenshot_20210513_121023.jpg
    313,2 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry