lady_in_blue
Fanka BB :)
No niestety .Czyli podobnie jak u mnie. Juz mam bole podbrzusza wiec czekam na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety .Czyli podobnie jak u mnie. Juz mam bole podbrzusza wiec czekam na @
Ja też mam bólu podbrzusza a @ termin na piatekCzyli podobnie jak u mnie. Juz mam bole podbrzusza wiec czekam na @
Oo to moze u Ciebie to zwiastun czegos dobregoJa też mam bólu podbrzusza a @ termin na piatek
Kochana obyś miała rację :-) tylko,że tempka w dół i mój nastrój też w dółOo to moze u Ciebie to zwiastun czegos dobrego
Okres może Ci się przesunąć nawet przez sam progesteron ja tak miałam w tamtym cylku też brałam progesteron i przesunął mi się okres o 5 dni chociaż owu miałam potwierdzone na monitoringu i planowo miesiączkę miałam dostać wcześniej. Testować się będę 12 maja i zobaczymy ale wielkich nadziei sobie nie robięJa tez mam progesteron doustnie, biore od 16-25 dc. Wczoraj wzielam ostatni, czekam na @. W tym cyklu owu przesunieta o 4dni i nie wiem czy okres tez sie przesunie
Ja tak miałam i jeszcze jedna dziewczyna, że zbliżający się okres a śluz płodny tylko u mnie to następnego dnia pojawiły się w nim nitki krwi i okres.Już któraś dziewczyna w tym cyklu o tym pisała i ja mam to samo :O Jestem 4dpo (domniemanej, po wynikach tesu owu i wyraźnym śluzie), 2dpo śluz gęsty, biały, kremowy. Patrzę teraz a tu znów białko jaja kurzego, taki glutek śluzowy wypadł :O nie wiem co to się dzieje,pierwszy raz taka sytuacja... Pozostaje czekać na @ okaże się wtedy kiedy owu faktycznie była...
Ja progesteron biore od listopada i nic do tej pory mi sie nie przesuwalo. Rano testowałam, negatywny czekam na @Okres może Ci się przesunąć nawet przez sam progesteron ja tak miałam w tamtym cylku też brałam progesteron i przesunął mi się okres o 5 dni chociaż owu miałam potwierdzone na monitoringu i planowo miesiączkę miałam dostać wcześniej. Testować się będę 12 maja i zobaczymy ale wielkich nadziei sobie nie robię
Tez dziś rano testowałam i tez negatyw i tez czekam na @. I zastanawiam się jak sobie poprawić nastrój...Ja progesteron biore od listopada i nic do tej pory mi sie nie przesuwalo. Rano testowałam, negatywny czekam na @
Mi sie czasami wydaje ze nigdy sie nie udaTez dziś rano testowałam i tez negatyw i tez czekam na @. I zastanawiam się jak sobie poprawić nastrój...