K
Kropka.88
Gość
Trzymamy kciuki za 2 kreskiHej dziewczyny u mnie dziś 10dpo okres za 6dni prócz bólu piersi i lekkich mdłości nic.. Jakoś nie czuje żeby działo się coś innego ale nie poddaje się i testu przed @ nie chce robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki za 2 kreskiHej dziewczyny u mnie dziś 10dpo okres za 6dni prócz bólu piersi i lekkich mdłości nic.. Jakoś nie czuje żeby działo się coś innego ale nie poddaje się i testu przed @ nie chce robić
Ja za Was tezMatko bosko sporo tego
Nie ma sprawiedliwości na tym swiecie.
najbardzie wkurza to, jak widzisz taka patologie z 5-6 dzieci
Zycze Wam duzo zdrowia i sily
Bedzie dobrze, musi byc. Trzymam mocno kciuki
kazda z nas ma prawo do gorszego dni, to nic złegoJa za Was tez
Choć dziś to już mam taki zjazd ze mam ochotę się poddać
czasem wystarcza tylko jedenDziewczyny, myślicie ze po dwóch stosunkach mogłoby coś być? Już sama nie wiem, jeszcze wczoraj wieczorem pomyślałam sobie, że chyba się mogło udać. A dziś zero wiary..Zobacz załącznik 1266889
Jeśli owu masz potwierdzona monitoringiem to mogloby być jak najbardziejDziewczyny, myślicie ze po dwóch stosunkach mogłoby coś być? Już sama nie wiem, jeszcze wczoraj wieczorem pomyślałam sobie, że chyba się mogło udać. A dziś zero wiary..Zobacz załącznik 1266889
Dziewczyny, myślicie ze po dwóch stosunkach mogłoby coś być? Już sama nie wiem, jeszcze wczoraj wieczorem pomyślałam sobie, że chyba się mogło udać. A dziś zero wiary..[emoji18]Zobacz załącznik 1266889
No właśnie tylko testy owu, które dwa dni wychodziły pozytywneJeśli owu masz potwierdzona monitoringiem to mogloby być jak najbardziej
Wszystkim nam są znane jakieś wpadki z jednego razu na szybko więc zawsze jest szansaDziewczyny, myślicie ze po dwóch stosunkach mogłoby coś być? Już sama nie wiem, jeszcze wczoraj wieczorem pomyślałam sobie, że chyba się mogło udać. A dziś zero wiary..Zobacz załącznik 1266889