reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
wiem że nie duże, ale u mnie się to nie zgarza- chyba że od teraz 😜 owulacja była 19 kwietnia
Jeśli owu była 19 kwietnia to dziś masz 15 dpo, nie? Teoretycznie faza lutealna może trwać 16 dni. Wiesz ile normalnie ona u Ciebie trwa? Myślę, że 15 dpo test powinien być już miarodajny, chyba, że test jest wadliwy.

Nie musi się dziać magia żeby być w ciąży! Proszę o pozytywne nastawienie!!!!😊
Też jestem 6po i też nie czuje nic żadnych objawów 😊 przeczuwam ze i tak w ciąży nie jestem chociaż przytualnko było w owulacje bo miałam monitoring, może tez początki mogą być bezobjawowe? 😊 Dam znać bliżej terminu spodziewanej miesiaczki czy coś z tego wyszło jak na razie tempka na poziomie 37 stopni i nie wiem czy to przez duphatson który zazywam na podtrzymanie ciąży czy faktycznie coś z tego będzie 😄

reklama
Mnie się w tym cyklu owu przesunęła o 4 dni do tyłu. Normalnie mam cykle około 29 dni. Dziś mam 24 dzień cyklu i już brzuch mnie boli jak na okres. Także spodziewam się jutro @. Przynajmniej szybciej wystartujemy kolejny cykl 😋.
Czyli podobnie jak u mnie. Juz mam bole podbrzusza wiec czekam na @😏

Do góry