reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej kochane 😉 zalatany dzień 😱 jeszcze dziś fryzjera miałam 😁 chwilą relaksu 🥰 a po za tym sprzątanie, gotowanie, pichcenie ah same wiecie jak to jest 😉

U mnie 3dpo. jakiś wyluzowany mam ten cykl, bo zawsze po domniemanej owu zaczynały boleć mnie piersi że się dotknąć nie można 😖 a teraz cisza, w sumie mnie to cieszy 😁 ( chociaż jeszcze ból może przyjść z opóźnieniem) czasami jajnik zakuje.

Jeśli któraś ujrzała II kreseczki to gratuluję 😘 ( przepraszam bo jeszcze nie nadrobiłam stron) a za resztę ogromne kciuki 🤞🤞🤞💖💖

Dziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało :)
gratulacje, kreseczka jak najbardziej widoczna 😊

hej dziewczyny, z racji takiej,że są święta mam trochę na głowie i nie miałam okazji nadrobić co pisałyście.
Gratuluję II kreseczek jak komuś się pokazały :) !
a Wam jak i sobie życzę tych upragnionych II kreseczek ❤️❤️❤️ dużo zdrówka i fajnego spędzonego czasu z najbliższymi :) !!!

Dziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało :)
Widac widać pocichu już gratuluje 😘

Byłam dziś badać hormony i chyba wszystko ok, nawet tsh 0.88 co zawsze było koło 2 :-) Wyslalam wyniki mojemu ginowi i czekam na odpowiedź ale wujek google mówi że ujdą, wszystko w normie. Mąż kochany dziś znalazł mi Ovarin w aptece bo zestaw który zakupilam w Gemini przyjdzie po świętach , kurier dzwonił że paczka zalana i odsyła :-( Oby tylko testy owu doszły na czas :-) Jedyny problem to to że robiłam badania w 2 dc a teraz jak czytam to pisze że się robi w 3 dc, mój gin tylko mi powiedział że na początku cyklu, mam nadzieję że to nie robi różnicy czy 2 czy 3 dc.

Hej :)
Mam wyniki proga. 8dpo. Chyba nie jest źle [emoji16]
Screenshot_20201223_180100.jpeg

Hej :)
Mam wyniki proga. 8dpo. Chyba nie jest źle [emoji16]Zobacz załącznik 1218352
Bardzo ładny wynik 👌
Gratuluję dwóch kreseczek Kinga🍾

My mieliśmy się starać od sierpnia, ale jakoś tak od słowa do słowa czekamy na @ i jedziemy z tematem🙈

Jejuś.... czy ktoś z Was już ogarnia trójkę?
To było zawsze moje marzenie, ale czy da sie to zrobić?🙈
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniaki 😜 Najgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe 💪 A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.

reklama
Bardzo ładny wynik 👌

Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniaki 😜 Najgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe 💪 A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.
my to przed ślubem dwójki się dorobiliśmy i zawsze była mowa o trzecim, ale tak po tych nieprzespanych nocach (u nas różnica rok i 10 miesięcy) to taki zapomniany projekt się zrobił🙈

Ale no mam taką chętkę na drugiego syna, że nie mogę się powstrzymać.... no i zawsze chciałam mieć dzieci na lato a mam z pazdziernika i grudnia🤭 wiec sobie pomyslalam, ze poczekamy do sierpnia i wtedy.... a tu tak nas przypyliło, że już dziś byłam kontrolnie u gina, wyniki krwi zrobiłam no i okazuje się, że w środku jestem piękna, młoda i bogata i można się starać🤡🍾

Do góry