reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Słuchajcie bo mi spokoju to nie daje. Wyczytalam że dobrze dawać mężowi kwas foliowy na wzmocnienie jego wojowników ale te żyją 100dni i taka mnie naszła myśl jak mu zacznę teraz dawać a staramy się teraz. Wprawdzie teraz mam@ także od stycznia lecimy dalej ze staraniami to czy to już nie za późno na łykanie kwasu foliowego przez niego. Ok, jeśli się teraz nie uda, lub lutym to ten kwas foliowy ma sens ale jeśli właśnie na początku stycznia 🤔 takie głupie ale czy jeśli codziennie uwalnia te swoje plemniki czy się produkują nowe 😂🙈 Matko, tylko się nie śmiejcie ale nie daje mi to spokoju. Bo skoro żyją 100 dni w jądrach to to znaczy że wyrzuca partiami czy żyją 100 dni bo zero seksu i robótek ręcznych 🙄
tu jest chyba fajnie wszystko opisane, a kwas foliowy warto łykać jak się nie uda teraz to doładujecie kwasem żołnierzy na później. I wychodzi na to że plemniki "nie wykorzystane " umierają i robią miejsce nowym, nie ma znaczenia czy codziennie jest seks, czy 3 razy dziennie czy w tygodniu, jest limit w produkcji 😂 tak to zrozumiałam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny 👋. Ja tak wpadnę ni z gruchy ni z pietruchy. Mam wyniki progesteronu i prolaktyny. Powiedzcie mi czy te wyniki to ok są?

Załączniki

• IMG_20201224_085518.jpg
    IMG_20201224_085518.jpg
    667,5 KB · Wyświetleń: 96
Kochane Wesołych i zdrowych świat spędzonych w gronie rodzinnym. 🎅Wielu łask od dzieciątka Jezus. Aby ta magia świąt dała nam wewnętrzny spokój i odpoczynek od codziennych trosk.✨✨✨ I oczywiście życzę abyśmy jak najszybciej ujrzały upragnione II kreseczki. ❄️🤰❄️ 😘😘😘😘😘

Coś chyba nie pyklo dobrze zdj
Masz bardzo wysoką prolaktyne 🤔 patrząc na normy lab🤷‍♀️

reklama
Do góry