K
Kropka.88
Gość
Oby sie udaloAle w sumie na razie i tak nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłabym je zrobić to i tak dalszy plan na okolice września/października najwcześniej jakby do tego czasu się nie udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby sie udaloAle w sumie na razie i tak nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłabym je zrobić to i tak dalszy plan na okolice września/października najwcześniej jakby do tego czasu się nie udało
No jest ryzyko, zbadalabym też AMH przed tym badaniem bo mnie nikt nie uprzedził, że po laparoskopii jak coś pójdzie nie tak to spada AMH @jotte także jak masz tylko diagnostyczną to zbadaj to sobieZgadza się, ja mam jeden jajowod niedrożny i podczas badania myślałam ze się skicham. Ale uważam ze świetnie ze jest to badanie i ze na pewno WARTO je wykonać Na laparoskopię diagnostyczna tez byłam kierowana ale intuicja mnie powstrzymała, później sporo poczytałam i historie są naprawdę różne. Jak nie ma wyjścia i zabieg jest niezbędny to rozumiem, ale jeśli chodzi o sama diagnostykę, to biorąc pod uwagę ryzyko różnych powikłań lepiej chyba zastanowić się kilkukrotnie
No niestety gin sam by przeprowadził to badanie więc prywatnie tylko wchodzi w grę jak już mnie prowadzi600? Ja nie placilam za to badanie ani grosza dodam ze skierowanie dostalam na wizycie prywatniej.
O widzisz, o tym zapomniałam, a faktycznie tak jest. Nie chce pisać tego co ja czytałam żeby nikt się nie sugerował bo każdy musi podjąć sam decyzje Ja tylko chciałam dodać od siebie ze warto zawsze samemu zgłębić temat i być świadomym ryzyk.No jest ryzyko, zbadalabym też AMH przed tym badaniem bo mnie nikt nie uprzedził, że po laparoskopii jak coś pójdzie nie tak to spada AMH @jotte także jak masz tylko diagnostyczną to zbadaj to sobie
W 3-5dc najlepiej zrobić FSH, Estradiol i LH. Ja również robiłam dla własnego spokoju prolaktyne i progesteron. Natomiast po @ to w sumie nie robiłam badań bo nie widzę sensu.Dziewczyny jakie badania warto zrobić po @?[emoji846]
Mam AMH powyżej 16 czyli jest z czego spadaćNo jest ryzyko, zbadalabym też AMH przed tym badaniem bo mnie nikt nie uprzedził, że po laparoskopii jak coś pójdzie nie tak to spada AMH @jotte także jak masz tylko diagnostyczną to zbadaj to sobie
600zl? [emoji33] Ja robiłam na NFZ i nie zapłaciłam ani grosza, może spróbuj się dowiedzieć czy u was też robią. U nas normalnie w szpitalu.Mój powiedział, że jak sono wyjdzie słabo to i tak będę musiała zrobić to inwazyjne badanie więc szkoda żebym wydawała na darmo 600 zł [emoji85] ale chyba wolę zrobić sono i poświęcić te 600 zł a może wyjdzie dobrze i nie będę musiała mieć kolejnych dziur w brzuchu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moj mnie skierował do szpitala w ktory pracuje i ma dyzury. A badanie robil jego kolega. Bez względu na to kto robi badanie wynik jest tak samo miarodajny. Moze warto spytać o skierowanie, 600zl to bardzo duzo.No niestety gin sam by przeprowadził to badanie więc prywatnie tylko wchodzi w grę jak już mnie prowadzi
Dokaldnie!600zl? [emoji33] Ja robiłam na NFZ i nie zapłaciłam ani grosza, może spróbuj się dowiedzieć czy u was też robią. U nas normalnie w szpitalu.