reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Takie plany na dziś były i kicha. Chcieliśmy się zrelaksować, trochę odciążyć głowę od pracy i problemów a tu ciągle pada i to tak mocno, że nawet palca nie wystawię na zewnątrz. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak tylko się przytulać. Co prawda dziś 7 dc, ale co mi tam ;D

Mnie też ta pogoda dobija. Liczyłam na jakąś chwilę relaksu, spacerek, a tu leje jak z cebra i nie przestaje. 🤷🤦 Nawet na przytulanki nie mam siły. 😀

reklama
Tak czytam Wasze posty dziewczyny i widze ze duzo z Was zaczelo starania początkiem roku ;) ja to przy niektorych juz dinozaur 😏
Starania zaczelismy w lipcu 2019 i do niej pory nic 🤷🏻‍♀️ Co prawda pierwszy ginek do ktorego chodziłam mowil bez badan ze wszystko Ok i robic, po roku nieudanych prób zmieniłam lekarza. W listopadzie w tamtym roku zaczelam badania, mnostwo badan ja i moj maz. Wiec teraz przynamniej wiemy na czym stoimy. Jesli w tym cyklu sie nie uda to monitorowanie od następnego, zastrzyki w brzuch i tak przez 3 cykle. Pozniej in vitro jesli sie nie uda . Boje sie strasznie in vitro. Pozdrawiam Was wszystkie i zycze 2 kresek ❤️ Jestesmy w tym razem dziewczyny ❤️
Też rozpoczęłam starania w lipcu 2019. Po roku z paroma miesiącami przerwy (antybiotyk, duży torbiel na jajniku) zaszłam w ciążę sierpniu 2020..w 7 tygodniu poroniłam. Musiałam chwilkę odczekać, w styczniu przeszłam covid i od lutego wznowiliśmy starania.

Mnie też ta pogoda dobija. Liczyłam na jakąś chwilę relaksu, spacerek, a tu leje jak z cebra i nie przestaje. 🤷🤦 Nawet na przytulanki nie mam siły. 😀
Mnie dzisiaj nic nie powstrzyma 😂 wyciągnęłam płaszcz przeciwdeszczowy, kalosze i zaliczyłam długi spacer a na balkonie rozstawiłam parasol ogrodowy i grilluje pod nim😁 na pohybel pogodzie, to moje pierwsze wolne od września i nic mi nie stanie na przeszkodzie 😛

Ja miałam pozytywny test owulacyjny 17 kwietnia i 30 kwietnia 🤦‍♀️30 zrobiłam dlatego, że miałam baardzo dużo śluzu płodnego.
U mnie właśnie nic, totalna susza🙈 wg jednej apki owu 17.04, wg drugiej 19.04, wg mnie nie było jej w ogóle 😛 ja jutro znow testuje w razie gdyby okres się nie pojawił, a Ty? @podroz.w.nieznane dolaczysz do nas jutro? :)

reklama
U mnie właśnie nic, totalna susza🙈 wg jednej apki owu 17.04, wg drugiej 19.04, wg mnie nie było jej w ogóle 😛 ja jutro znow testuje w razie gdyby okres się nie pojawił, a Ty? @podroz.w.nieznane dolaczysz do nas jutro? :)
Kochana bardzo bym chciała 🤣 ale nie wiem czy jest sens patrząc na wykres 🤣
Edit: miałam plamienia od 10 dpo do wczoraj (ale już wczoraj było słabiej) dziś 13dpo i raz tylko jakiś ślad delikatny podbarwiony więc nie wiem, nie czuje się na okres wcale 🤣

Załączniki

• IMG_20210502_172519.jpg
    IMG_20210502_172519.jpg
    77,4 KB · Wyświetleń: 66
Do góry