reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej :) ja tez mialam takie bole po owulacji w kilku cyklach i nic sie nie wydarzyło :(
Ja jestem dobrej myśli. Powiem wam szczerze że jestem na 80% pewna że już w poprzednim cyklu się udało ale ponieważ nie bralam luteiny doszło do naturalnego poronienia. Krwawilam 8dni! Wrzuciłam na luz i grzecznie czekam do 11 maja. Kochane mam pytanie czy jak urzywacie luteiny to rezygnujecie z przytulania? Ja wzięłam dziś rano (biorę od wczoraj) i po ok.4h były przytulanki zauważyłam że trochę rozpuszczonej tabletki wypłynęło. Mam nadzieję że to nic złego i co się miało wchłonąć to się wchłonęło... Dzis to wyjątkowo te przytulanki bo jutro mój M. Wyjeżdża znowu na 3tyg :(

reklama
Super ❤️❤️ Fajnie czyta sie takie informacji. Trzyma kciuki! Tylko zastanawia mnie to współżycie codziennie przez 4 dni.
moj ginek mowi ze najlepiej co 2 dzien zeby plemniki miały czas na regenerację 🤔
Daj znac czy sie udalo!✊🏼❤️
Mnie właśnie przy takim współżyciu co dwa dni w tym dniu przerwy sumienie męczy, że może owulacja akurat teraz i przegapimy 🤦ale corke wlasnie w takim systemie co dwa dni spłodziliśmy

Ja jestem dobrej myśli. Powiem wam szczerze że jestem na 80% pewna że już w poprzednim cyklu się udało ale ponieważ nie bralam luteiny doszło do naturalnego poronienia. Krwawilam 8dni! Wrzuciłam na luz i grzecznie czekam do 11 maja. Kochane mam pytanie czy jak urzywacie luteiny to rezygnujecie z przytulania? Ja wzięłam dziś rano (biorę od wczoraj) i po ok.4h były przytulanki zauważyłam że trochę rozpuszczonej tabletki wypłynęło. Mam nadzieję że to nic złego i co się miało wchłonąć to się wchłonęło... Dzis to wyjątkowo te przytulanki bo jutro mój M. Wyjeżdża znowu na 3tyg :(
Ja nie stosuje luteiny wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec . Ale trzymam za Was kciuki ✊🏼✊🏼

Super ❤️❤️ Fajnie czyta sie takie informacji. Trzyma kciuki! Tylko zastanawia mnie to współżycie codziennie przez 4 dni.
moj ginek mowi ze najlepiej co 2 dzien zeby plemniki miały czas na regenerację 🤔
Daj znac czy sie udalo!✊🏼❤️
Mnie też to zastanowiło szczerze, podobno współżycie co dzień to najlepsza metoda antykoncepcji. Ale gin chyba wie co mówi :D z tym że ginka chciała wyniki nasienia mojego i ma on 50% dobrych plemników, są szybkie i dobre, wgl eleganckie ma to nasienie. Więc może to miało jakiś wpływ. :D czyli że może będą się nadawać? Nie wiem. Wczoraj, dziś udało się przytulać, jeszcze dwa dni mam nadzieję że da radę :D za Ciebie trzymam kciuki także i życzę najlepszego! W środę sam znać czy jajeczka pękły :)

reklama
Mnie też to zastanowiło szczerze, podobno współżycie co dzień to najlepsza metoda antykoncepcji. Ale gin chyba wie co mówi :D z tym że ginka chciała wyniki nasienia mojego i ma on 50% dobrych plemników, są szybkie i dobre, wgl eleganckie ma to nasienie. Więc może to miało jakiś wpływ. :D czyli że może będą się nadawać? Nie wiem. Wczoraj, dziś udało się przytulać, jeszcze dwa dni mam nadzieję że da radę :D za Ciebie trzymam kciuki także i życzę najlepszego! W środę sam znać czy jajeczka pękły :)
Oo to super ma wyniki 🤩 my sie przytulamy co 2 dzien.
Dziekuje bardzo i rowniez trzymam kciuki za Was❤️ Czekamy na dobre wiesci 😍

Do góry