reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Mało chyba 😔 ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko 😅
Jestes w fazie lutealnej skoro po owulacji wiec wszystko sie zgadza :)

Załączniki

• 962838AD-1EDA-4357-8F5D-4B7090D0E9C3.png
    962838AD-1EDA-4357-8F5D-4B7090D0E9C3.png
    37,2 KB · Wyświetleń: 76
Napisz kilka słów o sobie 🙂 ile się staracie itp.
Staraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dc

Staraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dc
To trzymamy kciuki żeby leki pomogły w zobaczeniu dwóch kreseczek 🤞

Najlepiej skonsultuj z lekarzem ;) mi sie wydaje ze jest Ok. Kiedy wizyta?😉 trzymam kciuki ✊🏼😘
Niby 4 maja ale w środę mam jeszcze wizytę u endo więc może podpytam, babeczka super ogarnia hormony więc może coś mi podpowie 😅 😘
1 dzień plamienia przed okresem jest zupełnie normalny [emoji6] ja mam 10, trochę zmienia postać rzeczy [emoji6]
Ups... Faktycznie nie spojrzałam na to z innej perspektywy 🤦‍♀️ udało Ci się to wyregulować lekami?

reklama
Mało chyba [emoji17] ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko [emoji28]
Też tak mam i gin powiedział, że to całkiem normalne tym bardziej, że mam tak od zawsze. A badałam w zeszłym cyklu progesteron i miałam 16 coś, a norma z labo do 15,9. Więc wynik ok a plamienie jak zawsze było

Do góry