24 pozytyw więc owu wystąpiła do 36 h od pozytywnego testuJak myślicie kiedy była owu? Nie przegapiłam czasem?
reklama
K
Kropka.88
Gość
Najlepiej skonsultuj z lekarzem mi sie wydaje ze jest Ok. Kiedy wizyta? trzymam kciukiMało chyba ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko
K
Kropka.88
Gość
Jestes w fazie lutealnej skoro po owulacji wiec wszystko sie zgadzaMało chyba ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko
Załączniki
Napisz kilka słów o sobie ile się staracie itp.Hej, poczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć
coca
Fanka BB :)
Mało chyba [emoji17] ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko [emoji28]
1 dzień plamienia przed okresem jest zupełnie normalny [emoji6] ja mam 10, trochę zmienia postać rzeczy [emoji6]
Staraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dcNapisz kilka słów o sobie ile się staracie itp.
To trzymamy kciuki żeby leki pomogły w zobaczeniu dwóch kreseczekStaraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dc
podroz.w.nieznane
Niby 4 maja ale w środę mam jeszcze wizytę u endo więc może podpytam, babeczka super ogarnia hormony więc może coś mi podpowieNajlepiej skonsultuj z lekarzem mi sie wydaje ze jest Ok. Kiedy wizyta? trzymam kciuki
Ups... Faktycznie nie spojrzałam na to z innej perspektywy udało Ci się to wyregulować lekami?1 dzień plamienia przed okresem jest zupełnie normalny [emoji6] ja mam 10, trochę zmienia postać rzeczy [emoji6]
reklama
MyszkaMiki30
Też tak mam i gin powiedział, że to całkiem normalne tym bardziej, że mam tak od zawsze. A badałam w zeszłym cyklu progesteron i miałam 16 coś, a norma z labo do 15,9. Więc wynik ok a plamienie jak zawsze byłoMało chyba [emoji17] ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko [emoji28]
Podziel się: