reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Mało chyba 😔 ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko 😅
Jestes w fazie lutealnej skoro po owulacji wiec wszystko sie zgadza :)

Załączniki

• 962838AD-1EDA-4357-8F5D-4B7090D0E9C3.png
    962838AD-1EDA-4357-8F5D-4B7090D0E9C3.png
    37,2 KB · Wyświetleń: 68
Napisz kilka słów o sobie 🙂 ile się staracie itp.
Staraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dc

Staraliśmy się roku na zasadzie jak się uda to się uda, rok minął a ciąży nadal nie ma cykle bardzo nieregularne więc znalazłam dobrego ginekologa, zrobiłam pakiet badań wyszło podejrzenie pcos, lekarz przepisał cło od 5 dc, pozniej od 17 dc duphaston aktualnie 10dc
To trzymamy kciuki żeby leki pomogły w zobaczeniu dwóch kreseczek 🤞

Najlepiej skonsultuj z lekarzem ;) mi sie wydaje ze jest Ok. Kiedy wizyta?😉 trzymam kciuki ✊🏼😘
Niby 4 maja ale w środę mam jeszcze wizytę u endo więc może podpytam, babeczka super ogarnia hormony więc może coś mi podpowie 😅 😘
1 dzień plamienia przed okresem jest zupełnie normalny [emoji6] ja mam 10, trochę zmienia postać rzeczy [emoji6]
Ups... Faktycznie nie spojrzałam na to z innej perspektywy 🤦‍♀️ udało Ci się to wyregulować lekami?

reklama
Mało chyba [emoji17] ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylko [emoji28]
Też tak mam i gin powiedział, że to całkiem normalne tym bardziej, że mam tak od zawsze. A badałam w zeszłym cyklu progesteron i miałam 16 coś, a norma z labo do 15,9. Więc wynik ok a plamienie jak zawsze było

Do góry